Funktion Perioperativ medicin och intensivvård, Huddinge

Intensivvårdsavdelningen i Huddinge är en allmän intensivvårdsavdelning vilket innebär att vi vårdar patienter i alla åldrar, även mycket små barn, med bland annat kirurgiska, medicinska, hematologiska och infektiösa sjukdomar. Avdelningen är även en av Sveriges större intensivvårdsenheter för leversjukdomar och levertransplantationer.

Vi söker nu sommarvikarierande undersköterskor inför sommaren 2023.

Vi erbjuder
Hos oss får du arbeta i en stimulerande och högspecialiserad vårdmiljö där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo, utmanande situationer med multisjuka patienter och kompetenta kollegor. Du får värdefull erfarenhet som undersköterska!

När du börjar hos oss får du en individuell introduktion med möjlighet till start under våren 2023.

Arbetsuppgifter
I rollen som undersköterska hos oss kommer du i huvudsak att sköta den patientnära omvårdnaden, övervakning av vitalparametrar och mobilisering. Vi arbetar i tvärprofessionella team runt patienten med ett väl utvecklat teamarbete mellan läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Detta innebär att du kommer ha stora möjligheter att utveckla dina kunskaper.

Vi söker
Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – därför tror vi att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi lägger vi stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati och du måste kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. Därför har du förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Vidare är du trygg, stabil och har självinsikt och ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och du förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Kvalifikationer
Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.
 • Sjuksköterskestuderande som avslutat termin 4
 • Läkarstuderande och har avslutat termin 5.
 • Svenska på C1-nivå.

Meriterande:

 • Erfarenhet av intensivvård.
 • Utbildad specialistundersköterska inom Intensivvård.

Om rekryteringsprocessen
För att vara aktuell för sommarvikariat behöver du kunna påbörja din inskolning under V.23 och arbeta minst 6 veckor under V.25-V.32.

Urval kommer att ske fortlöpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se Glöm inte att skriva ditt för- och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad minst 6 veckor
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9254
Kontakt
 • Helen Widlund, 08-12383122
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2022-12-13
Sista ansökningsdag 2023-01-30

Tillbaka till lediga jobb