Vår fina medarbetare har gått i pension och vi söker nu hennes efterträdare. Vi söker nu dig som har vana och intresse för att arbeta på vårdcentral. Forums vårdcentral är en väletablerad mottagning I centrala Nacka. Vi månar om ett gottarbetsklimat. Vårt upptagningsområde är blandat med varierande befolkning och området expanderar, med mycket nyproduktion. Förutom sedvanlig husläkarmottagning med hemsjukvård har vi också, psykosocialt team, bvc och samt en rehab koordinator.

Vi som jobbar här är ett glatt gäng som främjar teamarbete. Vi trivs med vårt arbete och med varandra. I fikarummet är det högt i tak och glatt humör.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare som kommer att arbeta administrativt med vårddokumentation såsom att skriva diktat, remisser, brev och intyg. Du kommer även att utföra administrativa uppgifter kopplade till verksamhetens organisation samt eventuellt bemanna receptionen.
Erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande.
Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer:
Examen från utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav. Du har god datorvana och har lätt för att hantera nya digitala system och lösningar. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom primärvård samt vana att arbeta i TakeCare (journalstystem), Vårdportalen (alltidöppet)  Heroma (personaladministration) och Platina (dokumenthanteringssystem).

Anställningsform:
Visstidsanställning initalt om 6 månader. Deltid. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:
Som person är du effektiv och noggrann. Du är trygg i din roll och kan självständigt strukturera dina arbetsuppgifter utefter verksamhetens behov. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat och ett gott bemötande av patienter. Du tar gärna initiativ och bidrar till utveckling och förbättring av administrativa processer.

Övrig information: Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3806
Kontakt
  • Carin Lindahl, Verksamhetschef , 08-12340884
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb