Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Mellanvård sydväst söker nu en psykiatrisjuksköterska som tillsammans med övriga medarbetare arbetar för att ge våra patienter så god vård som möjligt.

BUP Mellanvård sydväst är en del av sektion intensiv öppenvård inom BUP Stockholm som arbetar med barn/ungdomar och deras familjer vilka kan vara i behov av mer intensiv hjälp inom den specialiserade barnpsykiatrin. Mottagningen ligger på Arenavägen 33 i Globen-området. Vi värnar om en god arbetsmiljö samt håller oss uppdaterade inom vårt område genom att gå utbildningar, bjuda in föreläsare, har extern och intern handledning i bedömning, utredning och behandlingsmetoder. BUP Mellanvård sydväst är HBTQ-diplomerade.

Då BUP Mellanvård sydväst och sektion intensiv öppenvård nu befinner sig i en spännande och kreativ utvecklingsfas där vi har rekryterat flertalet specialistläkare ser vi behov av att rekrytera en psykiatrisjuksköterska.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter på enheten kommer bestå av läkemedelsuppföljningar, somatiska kontroller och andra vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter samt barnpsykiatriskt behandlingsarbete på specialistnivå. Patienterna har ofta låg funktionsnivå och komplex psykiatrisk problematik. Vårt uppdrag är att arbeta med intensiva, mobila insatser som anpassas efter patientens behov, vilket innebär att vi kan träffa familjen flera gånger i veckan, på mottagningen, i hemmet eller barnets närmiljö. Vi disponerar bilar och behandlarna arbetar alltid i team för att komplettera varandra. Vi bedriver även psykopedagogiska och psykoedukativa föräldraprogram.

I BUP Mellanvårds uppdrag ingår även samverkan med socialtjänsten och andra aktörer.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara psykiatrisjuksköterska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnpsykiatriskt behandlingsarbete. Det är meriterande med grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning.

 

Personliga egenskaper

Som person är du är trygg, stabil och flexibel. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att samarbeta med så väl medarbetare, vårdgrannar som patienterna och deras familjer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, pension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Mellanvård är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3719
Kontakt
  • Enhetschef, Billy Olsson, 08–12355050.
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340490.
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb