Södersjukhuset AB, Bilddiagnostik, Röntgenkliniken, Röntgensjuksköterskor

Röntgensjuksköterska till Röntgenkliniken på Södersjukhuset

Södersjukhuset AB, Bilddiagnostik, Röntgenkliniken, Röntgensjuksköterskor

Röntgenkliniken på Södersjukhuset är en av Sveriges största radiologiska kliniker och har en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är datortomografi, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, nuklearmedicin, MRT och barnverksamhet. Vi är idag ca 150 medarbetare på vår klinik och utför omkring 140 000 undersökningar per år varav ca 75% är akutverksamhet, resterande del är elektivverksamhet.

 

Vi söker nu fler röntgensjuksköterskor till vår klinik. Vi garanterar mycket kunskap och lärdom, en högintensiv verksamhet där du behövs och gör skillnad samt ett härligt medarbetargäng! Vi arbetar i team och värdesätter en arbetsmiljö där gemenskap, tillit och kompetensutveckling är centralt.

 

Rollen som röntgensjuksköterska:

Hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter inom olika modaliteter. Vi har en modern utrustningspark på de olika modaliteterna och brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke vilket vi värdesätter.

Vi tror att du som sökande är leg. röntgensjuksköterska och har minst ett par års erfarenhet i en liknande roll. Det är meriterande om du har god erfarenhet av Datortomografi.

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt intresserad av teknik och utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta samt är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.

För att trivas hos oss bör dina grundvärderingar stämma överens med våra – respekt för individen med patienten i fokus.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställningar på heltid, 100%.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad röntgensjuksköterska med några års erfarenhet av angiografi alternativt akutverksamhet.

 

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer. Din ansökan är inte komplett utan bifogat examensbevis som röntgensjuksköterska samt CV.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3712
Kontakt
  • Merhay Hailemariam, 08-12361449
  • Ulrika Bergstedt, +46812364308
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, vardforbundet.sodersjukhuset@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-09-10
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb