N44 Tema Inflammation och Åldrande, N445 ME Gastro hud och reuma

Är du undersköterska och har intresse för hudsjukdomar? Nu söker vi två undersköterskekollegor som vill vara med och utveckla verksamheten på hudmottagningen Ersta sjukhus. Vill du bli en del av vår arbetsgrupp och stärka vårt team - Ansök idag!

Du erbjuds

 • möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens inom hud då arbetet innehåller många olika diagnoser och behandlingar
 • en spännande och utvecklade arbetsmiljö.
 • ett individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling utifrån dina behov.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Medicinska enheten Gastro, HUD och Reuma bedriver högspecialiserad vård och forskning. På hudmottagningen utreder vi och diagnostiserar patienter med olika former av inflammatoriska hudsjukdomar, olika hudtumörer samt behandlar dessa. Vårt team består av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

I din roll som undersköterska på hudmottagningen arbetar du självständigt och fokuserar på patientbemötande, hanterar bokningar i TakeCare samt har ett tätt samarbete med våra läkare där du assisterar både på operation och mottagingen. Du arbetar självständigt på vår behandlingsenhet med bensårspatienter och tar hand om våra ljuspatienter. Utöver detta tillkommer andra förekommande arbetsuppgifter på en mottagning såsom förrådshantering och provtagning.

Tjänsten avser två tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstid måndag till fredag, dagtid.

För att höja kompetensen inom hela patientflödet anställer vi endast undersköterskor inom öppenvård om dessa samtidigt bidrar i verksamheten genom att arbeta 2 helgpass per månad samt några veckor under sommarperioden på vårdavdelning på NKS. 

Vi söker dig som   

 • är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i bemötandet och som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar
 • tar eget ansvar för ditt arbete och är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs
 • samarbetar för att nå gemensamma mål
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar
 • är empatisk och lyhörd samt har patienten i fokus utifrån ett personcentrerat förhållningssätt

För oss är det viktigt att man trivs och har kul på jobbet. Därför är det viktigt för oss att du är en positiv kollega som har nära till skratt.  

Kvalifikationer

Krav:

Meriterande: 

 • Erfarenhet av arbete inom mottagningsverksamhet och/eller inom hud

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska bedömas komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller arbetsgivarintyg som styrker tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023. Notera att du som söker med arbetsgivarintyg även behöver bifoga betyg från din undersköterskeexamen för att ansökan ska bedömas komplett.

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor här.

Läs mer om övergångsbestämmelserna i Patientsäkerhetslagen (2010:659) här.

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta därför inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3552
Kontakt
 • Marie Wenngren, 08-12372813
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb