Logoped med intresse för barns tal, språk och kommunikation?

 

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig som är logoped och har intresse av att arbeta med utredning och behandling av barns tal och språk. Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm. På mottagningen i Jakobsberg jobbar cirka tio logopeder med barns tal- och språk, stamning samt läs- och skrivutredningar. Just nu söker vi en ny kollega som vill jobba med oss och träffa barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. Som logoped hos oss erbjuds du möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika möten och utvecklingsdagar och utöver detta har du tillgång till klinikens övriga medarbetare och deras kompetens.

 

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter är:

Självständig utredning och behandling av barn och ungdomar med tal- och språksvårigheter. Samverkan med remittenter, vårdgivare inom barn- och skolhälsovård, andra utredande vårdinstanser samt aktörer inom barnomsorg och skola. Deltagande i nätverk och upparbetade samarbetsformer. Journalskrivning samt en del bokning. Samarbete med tolk förekommer.

 

Kvalifikationer

Legitimerad logoped. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är trygg, positiv och förtroendeingivande. Du är nyfiken och intresserad av att delta i utvecklingsarbetet som bedrivs på kliniken. Har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Du har också en förmåga att arbeta självständigt och se vad som behöver göras, tar gärna tag i uppgifter, stora som små. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillträde: Augusti/september 2024 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Emmy Hadvall, 08- 123 558 67.

 

Ansökan

Sista ansökningsdatum 24-07-31. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss

Logopedkliniken har drygt 100 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Verksamheten bedrivs processinriktat och fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Vi är auktoriserade inom vårdvalet och står för den kompetensutveckling som varje medarbetares uppdrag kräver.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti/september 2024
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Jakobsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3523
Kontakt
  • Emmy Hadvall, 08-12355867
Facklig företrädare
  • SRAT växel, 08-4424460
Publicerat 2024-07-03
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb