Barn- och ungdomspsykiatri är en medicinsk specialitet i stark utveckling. En ökad mängd klinisk forskning har inneburit allt fler evidensbaserade behandlingsmetoder. Verksamheten är en spännande specialitet för de läkare som vill arbeta med en helhetssyn utifrån medicinskt, biologiskt, psykologiskt och socialt synsätt.


BUP Stockholm har ett brett och differentierat behandlingsutbud för barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år, med både akut och planerad vård. Öppenvårdsverksamheten består av mottagningar fördelade över Stockholms län, samt fyra mellanvårdsenheter som kan erbjuda mer intensiva och mobila behandlingsinsatser. Ett flertal specialenheter kan erbjuda specialiserade vårdinsatser. Heldygnsvården har akutvård och avdelningsplatser.

Arbetsbeskrivning

Arbete under handledning på öppenvårdsmottagning alternativt inom heldygnsvården. Bedömning och behandling av barn- och ungdomspsykiatriska tillstånd. Arbetet präglas av samarbete med andra yrkeskategorier inom BUP. Möjlighet att delta i återkommande ST-seminarier. Jourer efter introduktion ingår i tjänstgöringen.

Kvalifikationer

Leg. läkare. Intresse för barn- och ungdomspsykiatri.

Personliga egenskaper

Du ska ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt med gott bemötande, ansvarstagande, lojalitet och flexibilitet. Att tycka om att arbeta i team är ett måste.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder 


BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Anställningsform     


Särskild visstidsanställning 6 månader, heltid, med möjlighet att gå vidare till ST-tjänst inom BUP Stockholm. 

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss


BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3478
Kontakt
  • ST-chef Ulrika Henriksson, ulrika.henriksson@regionstockholm.se.
  • ST-studierektor Lisa Härdelin Lenerius, lisa.hardelin-lenerius@regionstockholm.se.
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen Victor Nabseth, victor.nabseth@regionstockholm.se..
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb