Är du en erfaren bemanningsassistent som söker nya utmaningar? Då kan denna tjänst vara något för dig. Vi erbjuder möjligheten att bli schemaläggare samt bemanningsassistent för våra läkare på VO kvinnosjukvård och förlossning!

 

Vårt anställningserbjudande

Som Bemanningsassistent för våra läkare kommer du tillsammans med en kollega att arbeta nära våra läkarchefer. I din roll som bemanningsassistent för läkargruppen ansvarar du för den kortsiktiga och långsiktiga schemaplaneringen av läkare. Du arbetar i det personaladministrativa systemet Heroma samt Medinet där du skapar schemaplaneringar, hanterar semester, forskningstid, registrerar frånvaro samt planerar för nyanställda.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Kvalifikationer

Du är läkarsekreterare eller undersköterska och har en gedigen bakgrund som bemanningsassistent och är väl förtrogen med system som Heroma. Det är meriterande om du har erfarenhet i systemet Medinet.

 

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss behöver du ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat bemötande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetsdagen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

 

Information om tjänsten

Tillsvidareanställning som administratör, 40,0 h/vecka

Anställningen omfattning 100%

Tillträde enligt överenskommelse

 

Du är varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3440
Kontakt
  • Åsa Erhardsson-Widén, 08-12359078
Facklig företrädare
  • Lokala företrädare för respektive fackförbund, 08-12355000
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb