Södersjukhuset AB, Kardiologi, Vårdavdelning 51

Verksamhetsområde Kardiologi på Södersjukhuset är en av Sveriges största enheter för hjärtsjukvård och ligger i framkant inom kvalitetsutveckling och omvårdnadsforskning. Våra vårdavdelningar har ett nära samarbete med akuten, koronarintervention och pacemakeroperation. Hjärtavdelningarna bedriver vård för ischemi, arytmi och hjärtsvikt. Vi arbetar främst med akutsjukvård men bedriver även subakut och elektiv vård. I vår verksamhet pågår fortlöpande forskning och utveckling av arbetssätt och metoder.

Arbetsbeskrivning 

Vi söker dig som vill vara med och skapa en kvalitetssäker vård för våra hjärtpatienter på avdelning 51, med ischemi-inriktning. På vår avdelning arbetar vi i tvärprofessionella team med patienten i fokus där lagkänslan är viktig. Vi har en platt organisation med närhet mellan medarbetare och chefer och korta beslutsvägar. Hos oss arbetar du i en kunskapsintensiv miljö där du har möjlighet att utveckla dig själv och göra skillnad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är förlagd treskift dag, kväll och natt med individuell schemaplanering, heltidsmått 37 timmar/vecka. 

Kvalifikationer 

Din förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier är väl utvecklad och du har alltid ett serviceinriktat förhållningsätt till våra patienter. Du är en ansvarstagande person och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderingar för din yrkesroll

Krav:

 • Mångårig erfarenhet av arbete som undersköterska gärna inom hjärtsjukvård och/eller akutsjukvård.
 • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
 • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterska
  Alternativt:
 • Arbetsgivarintyg som styrker att du var tillsvidareanställd som undersköterska 1 juli 2023 enligt övergångsbestämmelserna i Patientsäkerhetslagen (2010:659)

Här kan du läsa mer om Undersköterska blir en skyddad yrkestitel - Socialstyrelsen.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

 • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
 • Ett generöst friskvårdsbidrag
 • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
 • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.
 • Stimulerande arbetsuppgifter på vårdavdelning där man jobbar i ett tvärprofessionell team med högt i tak
 • Individuell introduktion efter dina behov och tidigare erfarenheter.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3113
Kontakt
 • Sonja Krig, Vårdenhetschef avdelning 51, 072-4688854
Facklig företrädare
 • Kommunal expedition , 08-12361683
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb