Locum AB, Förvaltningsavdelningen

Beskrivning

Locum rekryterar biträdande fastighetsförvaltare till förvaltningsområde Sjukhus. I området ingår flera olika sjukhus i länet med en bred portfölj av offentliga och privata hyresgäster om 260 000 kvadratmeter.

Som biträdande fastighetsförvaltare får du chansen att växa in i yrket genom varierande arbetsuppgifter, god handledning och insyn i en mängd olika områden såsom kundrelationer, teknik, ekonomi, kontraktsfrågor och investeringar. Som biträdande fastighetsförvaltare arbetar du i team tillsammans med fastighetsförvaltare, teknikförvaltare och driftcontrollers. f

Du rapporterar till förvaltningsområdeschefen.    

Arbetsuppgifter

För att få möjlighet att växa in i rollen och yrket kommer du att bistå fastighetsförvaltaren i arbetet med att upprätthålla kunddialogen med våra viktiga hyresgäster, skapa goda ekonomiska förutsättningar och verka för långsiktig förvaltning samt hållbara fastigheter. För den biträdande kan det tex innebära att leda egna mindre utredningar eller ta fram olika typer av beslutsunderlag.

I rollen ingår arbetsuppgifter som t.ex.:

 • Bistå fastighetsförvaltare i hyresgästkontakter för aktuella förvaltningsobjekt.
 • Hålla samman det interna arbetet med hyresförhandling och framtagande av hyreskontrakt.
 • Hålla samman rapportering av ekonomi, budget, prognoser, uppföljning.
 • Bistå i arbetet med behovsanalyser och förstudier.
 • Delta på hyresgästmöten och styrgruppsmöten och framtagande av material till dessa.
 • Bistå med att ta fram beslutsunderlag för främst investeringar och tjänsteförsäljning.
 • Bistå teknikförvaltare med arbetet att upprätthålla våra myndighetskrav.
 • Agera projektägare för mindre projekt.
 • Föra protokoll vid interna möten på enheten.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som som är nyexaminerad med en akademisk examen från en teknisk högskole- eller universitetsutbildning med tyngdpunkt på fastighetsekonomi, fastighetsjuridik, byggteknik, och/eller installationsteknik samt har ett eller ett par års arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Du har goda teoretiska kunskaper i ekonomi och förståelse för hur man lägger en budget och arbeta med prognoser . Vidare har du goda teoretiska kunskaper i hyresjuridik samt en grundläggande teknisk förståelse inom fastighetsteknik.


För att lyckas i rollen som biträdande fastighetsförvaltare är det viktigt att du är nyfiken och har en vilja att lära, har god samarbetsförmåga och har ett relationsorienterat sätt att kommunicera. Ditt arbete utför du på ett strukturerat och affärsmässigt sätt och som person är du flexibel och prestigelös. 

Villkor

Hos Locum får du jobba med förvaltningsfrågor tillsammans med kompetenta kollegor i en positiv och öppen atmosfär.

Vår kultur präglas av gemensamma ledord och värderingar. Hos oss finns kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vårt sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.

Information om tjänsten lämnas av förvaltningsområdeschef Sam Höglund, 08-123 175 45.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2919
Kontakt
 • Sam Höglund, 08-12317545
Facklig företrädare
 • Karin Sjöndin, Ledarna, 08-12317000
 • Christina Lorenzen, Akademikerföreningen, 08-12317000
 • Mickael Andersson, Vision, 08-12317000
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb