Är du undersköterska och intresserad av högre vård? Har du arbetat inom akutsjukvård i två år? Sök då till oss på IMA!

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Vi erbjuder en trygg, stabil arbetsmiljö med erfarna kollegor med hög kompetens. IMA präglas av en stark teamkänsla och god sammanhållning. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo som är omväxlande, där den ena dagen inte är den andra lik, då är IMA en arbetsplats för dig. 

MA har 9 vårdplatser. De flesta av våra patienter kommer från akutmottagningen men kan även komma från andra avdelningar. Patienterna som kommer till oss har ofta sviktande organfunktion och ett stort övervakningsbehov, såväl visuellt som via monitorer. Vanliga diagnoser hos oss är allvarliga infektionstillstånd, respiratorisk insufficiens, allvarliga elektrolytrubbningar och intoxikationer.


Medelvårdtiden ligger i genomsnitt på 2 dygn och vi har ett nära samarbete med IVA.
Redan nu har vi påbörjat vår resa till en ny vårdbyggnad som beräknas vara klar för inflyttning 2025.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i team med en sjuksköterska och tillsammans vårdar ni två-tre patienter. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att regelbundet kontrollera vitala parametrar, ta EKG på patienten, utföra olika provtagningar, utföra avancerad omvårdnad, såromläggning och mobilisering. Nattetid arbetar ni alla mycket tillsammans. 

 

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram (tre år, 2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet på Komvux (tre terminer, minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning.

Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen, alternativt omfattas av övergångsbestämmelser för undersköterskor, för att kunna anställas med titeln undersköterska. I annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse av avancerad omvårdnad och som ser till patientens bästa. Du är nyfiken, lyhörd, ödmjuk och vill bidra till en säker och personcentrerad vård. Du behöver ha förmågan att samarbeta, hjälpa dina kollegor och kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Övrigt

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 32:20 tim/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2661
Kontakt
  • Ann-Charlotte Jansson, 08-12359399
Facklig företrädare
  • Kommunal , 08-12356116
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-23

Tillbaka till lediga jobb