Tema Cancer, Omvårdnadsområde 2

Vill du vara en del av vår dedikerade arbetsgrupp där trivsel och samarbete står i fokus? Är du passionerad om att forma framtidens cancervård? Då kanske du är den vi söker för att bli kompletta!

Du erbjuds

 • ett spännande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter som bidrar till en lärorik arbetsmiljö
 • en personalgrupp på natten med hög kompetens och lång erfarenhet
 • cytostatikautbildning via RCC samt handledning och träningsmoment tillsammans med Klinisk omvårdnadsledare på avdelningen
 • möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden
 • upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

På avdelning Bäckenonkologi  i Solna vårdar vi patienter med gynekologisk, urologisk och kolorektal cancer. Vi har även riksintag inom två mindre tumörgrupper - trofoblasttumörer och sarkom, vilket innebär att vi tar emot patienter från hela landet. Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatika- och strålbehandlingar som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter och smärtlindring.

Vi har en blandning av patienter som är nydiagnostiserade och patienter som vårdats återkommande under en längre period. Vi träffar patienter som botas och blir friska från sin cancersjukdom och patienter som vårdas palliativt och symtomlindrande. 

På Nya Karolinska är vi det enda renodlade onkologiska vårdgolvet och vi i personalen är dedikerade våra onkologiska patienter. Vi möter både patienter och kollegor från alla världens kulturer. Vårdgolvet har 28 platser och under natten arbetar fyra vårdteam tillsammans. Vårdteamet består av sjuksköterska och undersköterska som tillsammans ansvarar för sin grupp. Eftersom vi möter patienter och anhöriga i kris innebär en stor del av rollen att vara närvarande hos patienten.  

Din introduktion i verksamheten är individuell men pågår vanligtvis under sex veckor. Tillsammans med bemanningsassistent läggs ett individuellt rullande schema.

Vi söker dig som

 • är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Hos oss kan halva passet vara lugnt, för att en kort stund senare växla upp i tempo. Då behöver du kunna ställa om.
 • är en trygg person som kan fatta beslut på egen hand, vågar gå in och stå kvar trots svåra samtal med patienter och anhöriga.
 • är prestigelös, har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete med att utveckla och bedriva en god omvårdnad.
 • tycker om att arbeta växlande nära i vårdteamet och självständigt.
 • är lyhörd, observant och har stort fokus på den psykosociala miljön. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss.

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra sökande.

Kvalifikationer

Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska 

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan dag! 

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2629
Kontakt
 • Martina Ekspong, 0725815911
 • Gustav Forss, 08-12324173
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb