Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatricentrum Södertälje, ST-Läkare

Vill du vara en del av en klinik där du har möjlighet att påverka din egen ST-utbildning och få en bred erfarenhet inom psykiatri? Då kan du vara den vi söker!

Om oss

Psykiatricentrum Södertälje är en väletablerad klinik som erbjuder psykiatrisk specialistvård för vuxna i både öppen- och slutenvård. Med av cirka 200 medarbetare får du möjlighet att vara en del av en arbetsplats där beslutsvägarna är korta och där du snabbt kan bekanta dig med hela verksamheten. Vi är stolta över vår nära sammanhållning och möjligheten att skapa en meningsfull yrkeserfarenhet för våra medarbetare.

Om tjänsten

Som ST-läkare hos oss kommer du att få en gedigen och mångsidig utbildning med möjlighet att rotera genom olika sektioner, inklusive öppenvård och vårdavdelningar med dygnet-runt-vård. Du kommer att handledas av erfarna psykiatrer och ges möjlighet att delta i regelbundna läkarmöten, internutbildningar och ST-dagar för att säkerställa din professionella utveckling. Vi erbjuder även generösa friskvårdsförmåner och lönetillägg på grund av vår geografiska placering.

Vi söker

Vi letar efter dig som är legitimerad läkare och har ett genuint intresse för psykiatri. Du bör vara väl förtrogen med det svenska språket både i tal och skrift (lägst C1-nivå) och ha förmågan att arbeta effektivt i team och samarbeta med olika samarbetspartners. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrin, men vi välkomnar också nyutexaminerade läkare med ett brinnande intresse för ämnet.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Våra förväntningar på dig

Vi förväntar oss att du är engagerad, driven och har viljan att kontinuerligt lära och utvecklas inom psykiatrin. Din personliga lämplighet är av stor vikt för oss, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och intyg redan idag! Vi tillämpar löpande intervjuer i rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Varmt välkommen att bli en del av Psykiatricentrum Södertälje!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2624
Kontakt
  • Signe Dagh, 08-12324000
Facklig företrädare
  • Feben Birhade, Läkarföreningen , 08-12352950
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb