Är du nyfiken på barnpsykiatri? Vi kan nu erbjuda dig, som vill prova på att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrins öppenvård, en visstidsanställning om sex månader, med möjlighet till förlängning.


BUP Brommaplan är en specialistvårdsenhet där barn och ungdomar 0-17 år med medelsvår och svår psykisk problematik bedöms, utreds och behandlas. På enheten arbetar cirka 35 medarbetare med ett brett spektrum av erfarenheter och kompetenser. Vi arbetar tvärprofessionellt i team kring patienterna. Vi har en mycket god stämning på mottagningen och strävar efter att medarbetare både ska kunna göra ett gott jobb och trivas tillsammans. Vår nyrenoverade mottagning är lättillgänglig på Brommaplan med närhet till mataffärer, bussar och tunnelbana.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som underläkare på enheten med fokus på kliniskt patientarbete och läkemedelsuppföljningar. Underläkare jobbar i tätt samarbete med sjuksköterskor och övriga läkare. Möjlighet till handledning av specialistläkare finns. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och vi ser gärna att du utvecklas hos oss

Kvalifikationer

Du som söker ska ha en läkarexamen eller -legitimation godkänd för tjänstgöring i Sverige, uttagen senast i juni 2024. Om du inte har examen vid ansökningstillfället blir du anställd under förutsättning att du tar examen i juni 2024. Vänligen bifoga studieintyg/examens-/ legitimationsbevis och/eller Socialstyrelsens beslut om tjänstgöring i Sverige. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet från psykiatri eller annat arbete med barn och ungdomar är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för barns och ungas hälsa samt psykiatriskt arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha en mycket god samarbetsförmåga och vara självgående. Du behöver också ha omdöme och vara strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Anställningsform

Arbetet är förlagt till dagtid under vardagar. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid, i sex månader fr o m tillträdesdatum. Tillträde snarast, efter överenskommelse. Möjlighet till förlängning finns.


Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Brommaplan är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Stockholms läns landsting. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2543
Kontakt
  • Julia Földes, enhetschef , 072-4511250
Facklig företrädare
  • Victor Nabseth, Läkarföreningen, victor.nabseth@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb