Serviceförvaltningen, Service och support, Lokalservice

Brinner du för service? Tycker du dessutom att det är viktigt att det du gör om dagarna bidrar till något positivt? Har du starkt personligt driv och god förmåga att leverera? Då kanske du är den vaktmästare som vi söker!

Om tjänsten

Serviceförvaltningen söker nu en vaktmästare till enheten lokalservice. Tjänsten är ett vikariat på fyra månader under perioden maj till och med augusti.

I gruppen ingår i dag fyra vaktmästare och vi sitter i lokaler på Kungsholmen. I rollen som vaktmästare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och där service är högsta prioritet.

Vaktmästeriet bemannas måndag – fredag mellan kl. 7.00-17.00, arbetstiderna är schemalagda.

Dina arbetsdagar är varierande och arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Posthantering, distribuera internpost
  • Ta emot och skicka bud, tunga lyft förekommer
  • Göra beställningar till exempel kontorsmaterial, toner
  • Ommöbleringar i mötesrum, tunga lyft förekommer
  • Ta emot felanmälningar från kontorets medarbetare via ärendehanteringssystem samt att göra en bedömning av felanmälan. Kopplat till detta hantera enklare uppdrag själv alternativt beställa service och göra uppföljning. Enklare fastighetsarbeten kan förekomma exempelvis att hantera lås och dörrar.

I rollen ingår att planera dagen, prioritera beroende på vad som händer och att arbeta proaktiv vad gäller dagligt underhåll av lokalerna.

Vem är du?

Som person har du god samarbetsförmåga, gillar att ge service och är bra på det. Du lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt med kollegor och kunder. Du lär dig snabbt nya uppgifter, god förmåga att prioritera i ditt arbete och är stresstålig. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har en gymnasial utbildning och har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet och du utrycker dig väl i tal och skrift i svenska. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en större organisation. 

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Här kan du läsa mer om förmånerna i vårt kollektivavtal.

Vi sitter i fina lokaler på Lindhagensgatan 98. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt, intervjuer kan komma att ske löpande. För en komplett ansökan ska du bifoga ditt CV och personligt brev. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal obligatoriska frågor. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta: rekryterande chef Christina Nilsson, christina.t.nilsson@regionstockholm.se

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2495
Kontakt
  • Christina Nilsson, 0724673478
Facklig företrädare
  • Mona Ternelius, SACO, 08-12317830
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 08-12314280
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb