Södersjukhuset AB, Internmedicin, Endoskopiskt Centrum

Kom och jobba på sjukhuset mitt i stan och utvecklas både brett och fördjupat! Hos oss finns möjligheten till kompetensutveckling som ger förutsättning till ett omväxlande arbete.

Arbetsbeskrivning

På Endoskopiskt Centrum görs gastroskopier, koloskopier, bronkoskopier, ERCP och EUS. Våra patienter är både vuxna och barn och kommer från både slutenvård och öppenvård. Endoskopiskt Centrum har även en uppvakningsenhet som bemannas av medarbetarna och där våra patienter som fått anestesi ligger och vaknar till efter undersökningen.

Tjänsten innebär främst att du assisterar skopisten vid endoskopier samt bemannar vår uppvakningsenhet tillsammans med en sjuksköterska. Vi arbetar alltid i team inne på skopisalarna där vi strävar efter att ha två assistenter vid varje skopiundersökning. Till arbetsuppgifterna ingår även att rengöra instrumenten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat i den patientnära omvårdnaden av patienter med olika sjukdomstillstånd och som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi ser därför att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst.

Kompetenskrav

  • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor.

Meriterande

  • Om du arbetat inom endoskopi tidigare.

Saknas bevis om skyddad yrkestitel skall betyg gällande din examen från undersköterskeutbildningen bifogas i din ansökan. Saknas bevis om skyddad yrkestitel blir titeln sjukvårdsbiträde. Här kan du läsa mer om Undersköterska blir en skyddad yrkestitel - Socialstyrelsen.

Erbjudande

Hos oss får du:

  • Möjlighet till kompetensutveckling för att utvecklas inom den egna specialiteten
  • Möjlighet att utveckla vården genom att delta i förbättringsprojekt
  • Stor gemenskap och härlig team-känsla
  • En strukturerad och individanpassad introduktion

Vi är centralt belägna på Södermalm med närhet till både buss, tunnelbana och pendeltåg. Utöver detta har vi en fantastisk utsikt från sjukhuset med närliggande fina promenadstråk som löper längs med vattnet. Vi på SÖS har vårt eget Hälsoteam med professioner som hälsopedagoger, ergonomer och fysioterapeuter. Personalgymmet erbjuder ett brett utbud av styrketräning och träningspass. Årligen kan du använda ditt friskvårdbidrag.

För mig som chef är det viktigt att se varje enskild medarbetare och erbjuda kompetensutveckling som passar just dig. Jag arbetar för att varje medarbetare ska få utvecklas på det sätt och i den takt som passar just den personen. Jag arbetar också mycket för att stärka teamkänslan i gruppen och för psykologisk trygghet.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2439
Kontakt
  • Susanna Jäghult, 072-4564950
Facklig företrädare
  • Kommunal , kommunal.sodersjukhuset@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb