Beskrivning

En av våra härliga ST-läkare blir snart färdig specialist och vi söker dig som vill bli del av vårt trevliga gäng och få en utvecklande, lärorik och rolig tid som ST-läkare i Allmänmedicin hos oss de närmsta fem åren. Vi lovar dig regelbunden handledning, varierande arbetsuppgifter, rimlig arbetsbelastning samt en möjlighet att påverka ditt eget schema. Vendelsö vårdcentral hade SPUR-inspektion 2021 och fick mycket fina omdömen avseende vår utbildningsmiljö vid denna.

Vendelsö vårdcentral har knappt 40 medarbetare och i skrivande stund drygt 13 000 listade patienter. Vi har en välfungerande hemsjukvård där även du kommer att få vara en viktig del. Läkargruppen består av sju specialister och sex ST-läkare. Vi har även en AT-läkare.

Som läkare hos oss kommer du varje dag att ha tid avsatt för både akuta och planerade besök. Du kommer att ha en timme per vecka för att sköta dina hemsjukvårdspatienter samt ha särskilda tider som bara du själv kan boka på. Bokning sker annars via våra duktiga sköterskor som triagerar inkommande ärenden både via telefon och digitalt. 

På Vendelsö vårdcentral har vi ett relativt stort psykosocialt team, flera distriktssköterskor varav de flesta har specialkompetens inom exempelvis diabetes, astmaKOL och demens, mottagningssköterskor, undersköterskor och en kompetent administrativ grupp som stöttar i det dagliga arbetet.

Vendelsö vårdcentral ligger vackert precis i skogsbrynet och du tar dig snabbt hit både med bil och kollektivt. Från Gullmarsplan tar det ca 30 minuter med buss.

Låter det här spännande? Självklart!

Hör av dig till oss med CV och ett personligt brev så kontaktar vi dig.

Kvalifikationer:  
Legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande.

Anställningsform:
Heltid, som leg läkare anställs du tidsbegränsat 3-6 månader. Därefter möjlighet till tillsvidareanställning som ST-läkare.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2365
Kontakt
  • Daniel Nordström/Enhetschef, 0812338919
  • Lena Bäckström/Verksamhetschef, 08-12338920
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072–4514355,gunilla.bergstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb