SLSO, Psykiatri, Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, NHV

Beskrivning

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län.

Letar du efter din nästa utmaning inom psykiatrin? Vill du vara en del av en verksamhet som gör skillnad för patienter med svår självskada? Vill du arbeta på en nystartad enhet med stort fokus på utveckling, kunskap, evidens och kvalitet. Vill du arbeta som DBT-terapeut och ingå i ett tvärprofessionellt behandlingsteam? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Den högspecialiserade vården erbjuder insatser till patienter från hela landet. Enheten har hög personaltäthet och ett teambaserat arbetssätt. På enheten vårdas patienter med bland annat EIPS, PTSD, Autism och Ätstörning. Enheten har funnits i drygt ett år och vi behöver bli fler. Personalen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Arbetssättet genomsyras av Dialektisk beteendeterapi och all personal får både utbildning och handledning i metoden. Andra uppgifter som ingår i enhetens uppdrag är att fungera som ett kunskapscentrum och erbjuda handledning och utbildning samt bedriva forskning. Vill du läsa mer om vårt uppdrag? Vänligen besök vår hemsida och läs mer här!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vårt behandlingsteam med utredning och DBT-behandling individuellt och i grupp. I uppdraget ingår även anhörigstöd. Då enheten är under uppbyggnad ingår även metodutveckling och anpassningar av material. Handledning och utbildning av vårdpersonal kan förekomma. Vi har konsultationsteam en gång i veckan och har extern handledning regelbundet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med tydlig KBT-profil och har erfarenhet av arbete med patientgruppen. DBT-utbildning och erfarenhet av arbete i DBT-team är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att utbilda personal, handledning och forskning. Är du specialistpsykolog finns det möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna därefter.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person med självinsikt och ett gott omdöme som vågar bjuda på dig själv. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team. Vi tror vidare att du har ett intresse för förändrings- och utvecklingsarbete i någon form och att du gärna vill bidra med nya kreativa idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Anställningsformen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Mottagningen är belägen i gamla anrika psykiatribyggnader vid Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrig information:

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Läs mer om våra förmåner här.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2345
Kontakt
  • Madeleine Magnusson, 070-4844892
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet Liisa Holtay, 08-12335634
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb