Karolinska Universitetssjukhuset

Är du en legitimerad apotekare alternativt legitimerad receptarie som söker nya utmaningar? Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där du gör skillnad? Då ska du läsa vidare! Vi söker just nu en vårdenhetsfarmaceut till akut kirurgi och traumaavdelning.

Du erbjuds

  • ett stimulerande och betydelsefullt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för våra patienter samt kollegorna på avdelningen
  • ett patientnära arbete där du blir en del av vårdteamet på vårdavdelningen
  • en introduktion som är anpassad efter dig och verksamheten
  • ett nära samarbete med övriga farmaceuter inom Tema Akut och Reparativ Medicin
  • upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimmar med 3500kr i friskvårdsbidrag samt tillgång till våra personalgym i Solna och Huddinge.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Akutkirurgi och trauma är en av våra akutvårdsavdelningar på Tema Akut & Reparativ Medicin i Huddinge. Vi har 20–22 vårdplatser fördelat på 3–4 team och vi vårdar patienter med akuta tillstånd inom kirurgi och trauma. Patienterna kommer till oss direkt från akutmottagningen eller från någon av temats akutvårdsavdelningar. Vanligt förekommande diagnoser är kolecystit, pankreatit, appendicit, ileus och gastrointestinal blödning men även mindre trauman som till exempel fall- och cykelolyckor. Medelvårdtiden på Akutkirurgi och trauma ligger på ca 4 dygn. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att iordningsställa läkemedel, samt verka för goda rutiner gällande läkemedelshantering i vår dagliga verksamhet. I rollen ingår även att bedöma behov och genomföra riskreducerande åtgärder i form av exempelvis lokala rutiner och utbildning.

Vi ser att du i din roll kommer att bidra med ökad kunskap kring läkemedel genom att utbilda och samarbeta med sjuksköterskor och läkare. Vi arbetar tvärprofessionellt och eftersträvar ett gott samarbete mellan alla professioner och vi har även ett nära samarbete med övriga enheter inom omvårdnadsområdet. 

Vi söker dig som

  • är noggrann och har god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete
  • kan arbeta självständigt och i team tillsammans med andra professioner
  • är pedagogisk och har en god förståelse för hur olika individer tar till sig kunskap tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
  • är kommunikativ, flexibel och har förmåga att se utvecklingsmöjligheter i det du arbetar med
  • verkar för en god arbetsmiljö med patienten i centrum utifrån sjukhusets värderingar.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad apotekare alternativt legitimerad receptarie med extempore kurs 7,5 eller 15 hp Dokumenterad erfarenhet av arbete i vården

Meriterande:

Tidigare Dokumenterad erfarenhet av arbete i inom slutenvård eller öppenvård Kurserna fördjupad farmakoterapi och klinikorienterad farmaci Uppsala Universitet

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta därför inte med din ansökan. Provanställning om 6 månader kan komma att tillämpas för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2296
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-29

Tillbaka till lediga jobb