Vi välkomnar dig till vårt team på Kognitiva mottagningen.

Om oss

Vi är en specialistmottagning som gör utvidgad utredning och ger stöd åt personer som är över 65 år och har en misstänkt kognitiv sjukdom.

Vi är flera läkare, sjuksköterskor, neuropsykologer, undersköterskor och arbetsterapeut som jobbar här. På kliniken finns även tillgång till logoped, kurator och dietist. Teamet på Kognitiva mottagningen har tillsammans utvecklat ett processinriktat arbetssätt som innebär tydlighet i samverkan och god tillgänglighet för patienter och närstående.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med bra kollegialt stöd och framåtanda. Kliniken har ett strategiskt fokus på öppenvård, som förutom Kognitiv mottagning innefattar osteoporosmottagning och förstärkt utskrivning med mobil verksamhet i patientens hem.

Klinikens centrala läge i Stockholms innerstad och våra tydliga vårdprocesser i samverkan med akutsjukhusen, ambulansen och närvården bidrar till ett högt akutgeriatriskt patientflöde dygnet runt inom slutenvården. Mer om Sabbatsbergsgeriatriken hittar du här.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara på Kognitiva mottagningen med möjlighet att jobba i slutenvården enligt överenskommelse. Jourarbete ingår. Vi ser gärna att du har en vilja och förmåga att bidra i våra prioriterade kvalitets- och utvecklingsarbeten. En del av tjänsten innebär handledning och undervisning av samtliga kollegor i det geriatriska teamet.

Vi söker dig

Du är specialistläkare inom geriatrik med några års erfarenhet av arbete på en specialiserad Kognitiv mottagning. Att du även har klinisk erfarenhet av att arbeta i en akutgeriatrisk verksamhet och tidigare erfarenhet av att bedriva patientnära utvecklingsarbete med goda resultat är meriterande. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter att du är initiativtagande och engagerad. Du är strukturerad och har ett fokus på kvalitetsutveckling och är drivande i processarbeten inom ditt uppdrag. Att ha en god kommunikativ förmåga och ett pedagogiskt sätt i samverkan med teamet, patienter och närstående är viktigt.

Det praktiska

· Tillsvidareanställning som överläkare på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

. Anställning som överläkare dagtid 40 tim/vecka. Utöver detta ingår jourtjänstgöring.

. Individuell lönesättning.

· Tillträde enligt överenskommelse.

· Förmåner såsom friskvårdstimme, friskvårdsbidrag 5000kr/år, fri sjukvård, kollektivavtalade förmåner inom pension och försäkringar, löneväxling samt möjlighet till flex.  Fler förmåner hittar du här: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

· Vi kommer fortlöpande att gå igenom ansökningar och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2267
Kontakt
  • Malin Engström, 08-12338095
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, , 072–4514355
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb