Är du intresserad av en bred och spännande roll som timanställd sjuksköterska? Då kan du vara den vi söker till Kirurg- och urologklinikens dagvårdsavdelning, KUDVA.

 

Vårt anställningserbjudande

På mottagningen får du arbeta i team med en bred patientgrupp i nära samarbete med hela kirurg- och urologkliniken som innefattar bland annat akuten, klinikens mottagningar, operation, anestesi och slutenvårdsavdelningarna. Verksamheten är spännande och kan vara utmanande med snabba flöden, vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna. 

 

Om mottagningen

Kirurg- och urologens dagvårdsavdelning (KUDVA) är en öppenvårdsavdelning med intag främst från kirurg- och urologakuten, antingen direkt efter triage eller efter tidigare besök på akuten. På KUDVA vårdas patienter med förväntad hemgång efter utredning och observation. Vi tar även in patienter som kommer från hemmet och ska utredas i olika former – såsom olika endoskopiska utredningar och behandlingar, biopsier och inläggning av nefrostomi. De patienter som behöver slutenvårdsbehandling förbereds med kontroller, infart och inskrivning för säker övergång till rätt vårdavdelning. Avdelningen bemannas av sjuksköterska, undersköterska och läkare.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som sjuksköterska ansvarar du bland annat för läkemedelshantering, övervakning, provtagning, blodtransfusion och dokumentation av omvårdnadsdiagnos. Tekniska uppgifter förekommer såsom ventrikelsondsättning på kirurgpatienter samt hantering av spoldropp på urologpatienter. Arbetet ställer krav på din förmåga att samordna och fatta beslut. Du arbetsleder dagen i samarbete med undersköterska och läkare.

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska sedan 3 år och ser att du har erfarenhet inom akutsjukvård samt kirurgi och urologi.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och du behöver vara lösningsorienterad, flexibel i ditt arbetssätt och uppskattar snabba flöden. Vidare behärskar du svenska språket flytande i både tal och skrift.

 

Övrigt

Timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstiderna är förlagda dagtid, mån-fre. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 h/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2258
Kontakt
  • Jenny Lindberg Barrios, 0812356960
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb