Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som är distriktsköterska/sjuksköterska och som vill vara med och utveckla vår hemsjukvårdsverksamhet.

Jakobsbergs universitetsvårdcentral ligger på promenadavstånd från Jakobsbergs centrum, 18 minuter pendeltågsresa från Stockholm city. Vi finns på Jakobsbergs sjukhus där även geriatrik, ASIH, rehab, kognitiv mottagning, mfl samarbetspartners finns.

Vi är en arbetsplats som strävar efter att utgå från patienternas fokus, att värna om allas lika värde och att upprätthålla en god arbetsmiljö. Vi har runt 14.000 listade patienter och är en av regionens större vårdcentraler med c:a 50 anställda. Målsättningen med hemsjukvården är högt ställd - Vi skall som universitetsvårdcentral vara ett föredöme i vårdutförandet och även fungera som grogrund för kunskapsutveckling. Du kan läsa mer om oss på Jakobsbergs vårdcentral (regionstockholm.se)

Det finns goda möjligheter att vidareutbilda sig hos oss. Vi kan erbjuda dig flextid, friskvårdsbidrag, ersättning för läkarvård, tillgång till gym i huset. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom basal hemsjukvård och att handleda undersköterskor och studenter.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Distriktssköterska eller annan relevant specialistutbildning för ssk är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete i hemsjukvård är likaså meriterande. Du behöver vara trygg både som person och i din profession, samt ha ett patientfokuserat arbetssätt. Körkort är ett krav. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Personliga egenskaper: 

Ett gott bemötande av patienter är en självklarhet för dig. Vi tror därutöver att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel och att du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Du är van att ta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi går löpande igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1982
Kontakt
  • Thomas Lindgren, verksamhetschef, 08-12341846
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2024-03-21
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb