Vi söker dig som vill vara med och utveckla, driva och bygga framtidens geriatrik tillsammans med oss inom Tiohundra. Som ST-läkare i vårt team kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa högkvalitativ vård och omsorg för våra äldre patienter. Välkommen till oss på Tiohundra i vackra Roslagen!

Om tjänsten

 Arbete med vanligt förkommande arbetsuppgifter och utbildning för ST-läkare inom ramen för de krav som ställs för specialistkompetens inom geriatri.

Som ST-läkare hos oss ges du god tillgång till handledning, nära samarbete med kollegor på geriatriken och övriga sjukhuset samt en god stämning i arbetsgruppen.

På geriatriska kliniken får du möjlighet att arbeta teambaserat med en helhetssyn för att ge den äldre patienten den bästa vården. Den geriatriska verksamheten innefattas av en geriatrisk slutenvårdsavdelning, mobilt team för äldre, SÄBO, osteoporosmottagning och kognitiv mottagning. Vi värderar varandras kompetensutveckling högt och värnar om kontinuerlig fortbildning och utveckling. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Arbete med vanligt förkommande arbetsuppgifter och utbildning för ST-läkare inom ramen för de krav som ställs för specialistkompetens inom geriatrik

 • Arbeta med att utreda, behandla, rehabilitera äldre med somatisk, ofta multifaktoriell sjukdom

 • Arbeta efter ett strukturerat geriatriskt omhändertagande av patienterna enligt Comprehensive Geriatric Assessment (CGA)
 • Arbeta inom akut- och allmängeriatrik, orto-geriatrik, rehabilitering, mottagning, mobil sjukvård samt vård och omsorg
 • Tillhandahålla rådgivning och stöd till patienter och anhöriga
 • Bidraga till att utveckla geriatriska verksamheten
 • Delta i utbildning och handledning av läkare under utbildning

Om vårt erbjudande:

Du kommer att få tillgång till regelbunden intern utbildning på kliniken och sjukhusets gemensamma utbildningar samt inom och utanför regionen under året. Du får erfarenhet av alla delar inom geriatrisk vård. Vi har nyligen kvalitetssäkrat vår ST-utbildning och satsar på våra ST-läkare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för året 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner på hemsidan.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Vara legitimerad läkare med godkänd legitimation i Sverige.
 • God svenska i tal- och skrift

Det är meriterande om du också har:

 • Erfarenhet av geriatrik 
 • Körkort

Du är legitimerad läkare och har ett intresse för vård av äldre. Vi ser även gärna att du har ett intresse av handledning och fortbildning. Vi tror du delar vårt intresse för utveckling och innovation och vill ständigt ligga i framkant gällande arbetet med vård av våra äldre.  Eftersom samarbete är avgörande för vårt framgångsrika arbete ser vi det som en fördel om du har en förmåga att samarbeta smidigt med olika yrkesgrupper och kollegor. Din förmåga att arbeta strukturerat, du är trygg i din roll och fattar beslut med patientens bästa i fokus är egenskaper som vi värdesätter högt.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Norrtälje sjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare och är ett komplett akutsjukhus. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Vi har ett välfungerande samarbete med övriga enheter på sjukhuset och vi har ett ständigt pågående utvecklingsarbete av den geriatriska verksamheten utifrån våra patienters behov. Vi har också ett välutvecklat samarbete med kommun, primärvård samt övriga sjukhus i region Stockholm. Nytänkande och innovation är något vi använder för att möta framtidens behov för vård av äldre. 

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde nadslön
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1919
Kontakt
 • Greger Slättman, 08-12326806
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb