Delar du våra värderingar om god vårdkvalité för våra äldre och vill arbeta i en miljö där empati och vårdkvalité står i fokus? Nu söker dig, specialistläkare i geriatrik som vill arbeta på vår trevliga geriatriska klinik med att utveckla, driva och bygga framtidens vård av äldre inom Tiohundra.

Välkommen till oss på Tiohundra i vackra Norrtälje!

Om tjänsten

Som specialistläkare hos oss ingår du i en sammansvetsad arbetsgrupp inom geriatriska kliniken. Vi har ett nära och gott arbete med kollegor både på sjukhuset och i primärvården.

På geriatriska kliniken arbetar vi teambaserat med en helhetssyn för att ständigt ge den äldre patienten den bästa vården. Den geriatriska verksamheten innefattas av en geriatrisk slutenvårdsavdelning, mobilt team för äldre, SÄBO, Osteoporosmottagning och kognitiv mottagning. På så sätt deltar vi i vården av äldre inom flera områden där geriatrisk kompetens är till stor fördel. Vi värderar varandras kompetens högt och värnar om kontinuerlig fortbildning och utveckling.  Jourverksamhet kan ingå, med måttlig belastning. Tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Arbeta med att utreda, behandla, rehabilitera äldre med somatisk, ofta multifaktoriell sjukdom.
 • Arbeta efter ett strukturerat geriatriskt omhändertagande av patienterna enligt Comprehensive Geriatric Assessment (CGA)
 • Arbeta inom akut- och allmängeriatrik, orto-geriatrik, rehabilitering, mottagning, mobil sjukvård samt vård och omsorg
 • Tillhandahålla rådgivning och stöd till patienter och anhöriga
 • Bidra till utveckling av den geriatriska verksamheten
 • Delta i utbildning och handledning av läkare under utbildning

Om vårt erbjudande:

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och utveckla geriatrisk vård samt löpande interna och externa möjligheter till fortbildning och vidareutveckling.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Legitimerad läkare med specialistkometensbevis i geriatrik. Intyget måste vara utfärdat i Sverige
 • Körkort
 • God svenska i tal-och skrift
 • Intresse och erfarenhet av handledning
 • Starkt intresse för utveckling och innovation

Det är meriterande om du också har:

 • En bred erfarenhet av flera delar i den geriatriska vården
 • Erfarenhet av handledning

Du har en god förmåga att samarbeta med din omgivning och tycker om att arbeta i team. Vi värnar om ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du är intresserad av att prova nya arbetssätt och att du bidrar till utvecklingen av framtidens geriatrik inom Tiohundra i Norrtälje. Du har en stark förmåga att arbeta självständigt och fatta kliniska beslut samtidigt som du är flexibel och snabbt kan prioritera om. Du arbetar strukturerat , noggrant och håller dig uppdaterad samt arbetar enligt senaste evidensen.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Norrtälje sjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare och är ett komplett akutsjukhus. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Vi har ett välfungerande samarbete med övriga enheter på sjukhuset och vi har ett ständigt pågående utvecklingsarbete av den geriatriska verksamheten utifrån våra patienters behov. Vi har också ett välutvecklat samarbete med kommun, primärvård samt övriga sjukhus i region Stockholm. Nytänkande och innovation är något vi använder för att möta framtidens behov för vård av äldre. 

Hos oss arbetar du i en fantastisk Roslagsmiljö med nära till det mesta; havet, en charmig stadskärna, friluftsliv samt närhet till ett boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm. För pendlaren nås vi enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från både Stockholm och Uppsala.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1918
Kontakt
 • Greger Slättman, 08-12326806
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb