Folktandvården Stockholm

Vill du jobba på en modern klinik med trogna kunder? Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Vi arbetar med såväl barn, ungdomar som vuxna med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete.

Kliniken i Årsta är belägen i ett lugnt område, med goda kommunikationsmöjligheter. På kliniken är vi ca. 20 medarbetare, som arbetar i 8 behandlingsrum. Tillsammans erbjuder vi högkvalitativ tandvård inom allmäntandvård. Utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få ett fint nätverk inom företaget att utbyta kunskap och erfarenheter med. Vi jobbar med modern utrustning, så som digital scanner, panoramaröntgen och vi har för närvarande en nischtandläkare inom parodontologi och fixturinstallation. 

Vad du behöver för att lyckas

Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och har du erfarenhet är det meriterande. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. En god förutsättning för rollen är erfarenhet av T4, men är inte ett krav.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Ett tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till resultatutdelning
 • Frisktandvård Subventionerad läkarvård

Anställning
Du är välkommen med din ansökan senast den 22 oktober 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef Jonas Ryaa, jonas.ryaa@regionstockholm.se - tel. 08-123 157 68 eller arbetsledare Lena Karlsson, lena.b.karlsson@regionstockholm.se - tel. 08-123 164 40.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Årsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7342
Kontakt
 • Jonas Ryaa, 08-12315768
Facklig företrädare
 • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb