Folktandvården Stockholm

Vill du arbeta som ledare i ett av Europas största tandvårdsföretag? Nu har du möjlighet att få arbeta som klinikchef på vår klinik i Kungsängen. 

Vill du bidra till något större i din ledarroll genom att arbeta affärsmässigt i en offentlig miljö? Som klinikchef hos oss på Folktandvården Stockholm får du möjlighet att driva din klinik i linje med företagets målsättning och arbeta med vad vi tycker är tandvårdens finaste uppdrag - att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa. Vi ser fram emot din ansökan!

Folktandvården Stockholm är ett bolag som ägs av Region Stockholm och som omfattar i huvudsak två affärsområden, allmäntandvård och specialisttandvård. Folktandvården Stockholm leds av vår vd med stöttning av ledningsgruppen. Våra 76 kliniker finns på hela 65 olika geografiska platser i länet, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder.

Ditt uppdrag
Hos oss får du som klinikchef möjlighet att leda din klinik med stor frihet och affärsmässighet, samtidigt som du får tryggheten och resurserna i vår stora organisation. Du kommer att ha verksamhetsansvar för din klinik och förväntas driva den utifrån de lokala förutsättningarna i samklang med företagets övergripande mål och mission. Du motiveras av att coacha och engagera dina medarbetare, så att ni uppnår verksamhetens mål på ett effektivt och professionellt sätt. Som klinikchef värdesätter du även en hög odontologisk kvalitet och en god arbetsmiljö för dina medarbetare. Du har personal-, ekonomi- samt verksamhetsansvar och förväntas också till viss del att arbeta kliniskt.

Kliniken i Kungsängen
På vår klinik har vi en intraoral scanner och mikroskop och vi tar emot remisser för apnéskenor, därutöver har vi nio behandlingsrum. Du kommer att få leda ett gäng som verkligen trivs ihop och där engagemanget och kompetensen är hög. Kliniken ligger på pendlingsavstånd till Stockholm City, med gångavstånd till pendeltåget. Pendlar du med bil finns möjlighet till nära parkering. 

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad tandläkare eller tandhygienist. Du kan även ha bakgrund som tandsköterska, då i kombination med relevant högskoleutbildning. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utbildning inom ledarskap.

Vidare i din roll som klinikchef är du affärsmässig eftersom du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att på bästa sätt driva kliniken framåt. Därutöver sätter du höga mål och arbetar uthålligt för att uppnå dem. Du bygger relationer med personer på olika nivåer inom organisationen, och samverkar genom att främja och utveckla andras idéer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

När du blir en av oss
På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård och utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint nätverk inom bolaget, att kontinuerligt utbyta kunskap och erfarenheter med. Du har flera olika interna chefsnätverk som du kommer ingå i, där du får möjlighet till kunskapsutbyte och samverkan med andra klinikchefer inom bolaget. Som klinikchef hos oss får du även kontinuerligt ta del av ett stort kursutbud. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kronor och en god struktur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som klinikchef hos oss?
Välkommen att kontakta: Silvio Kosovic, områdeschef, silvio.kosovic@regionstockholm.se eller på tel. 070-092 70 97

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7339
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb