Är du den vi söker? Vill du bli en i vårt härliga team?

Vi söker en arbetsterapeut för tillsvidaretjänst till vår mottagning i Spånga.

Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang! På Spånga Rehab arbetar förutom arbetsterapeuter även dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktor, logoped och kurator samt receptionist och vi är en lagom stor grupp på 23 personer.

Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering i västerort samt ett tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård (Spånga Rehab). Våra mottagningar finns i Bromma, Ekerö, Kista och Spånga.

I verksamheten arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kurator, kiropraktorer, logoped och receptionister, sammanlagt ca 70 medarbetare.  

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid samt fri sjukvård.  

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Arbetet bedrivs i team med övriga yrkesgrupper. Behandlingsinsatserna sker till största delen i hemmet och dess närmiljö men även på mottagning för individuell behandling och/eller i grupp.  

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:   

Aktivitets- och funktionsbedömning/utredning/träning, råd och stöd om egenvård, förskrivning av hjälpmedel och information om produkter och teknik, bedömning av bostad och närliggande miljö och miljöinriktade åtgärder t.ex. bostadsanpassning. Samverka med andra vårdgivare, handleda och stödja anhöriga och vårdpersonal samt handleda studenter.  

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim./vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer
- Legitimerad arbetsterapeut.
- B-körkort
- Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1
- Erfarenhet av primärvård är meriterande likväl om du har kandidatexamen, magisterexamen eller annan vidareutbildning.  

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, vilket innebär att du:  

-Tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna.
-Är ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga.
-Är flexibel, har god kommunikativ förmåga.
-Är lyhörd, stresstålig, serviceinriktad.  
-Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse av arbetet.  

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.  

Kontaktpersoner
Enhetschef Anna Möller tel. 08-123 390 55

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överekommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7332
Kontakt
  • Anna Möller Enhetschef, 08-12339055
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb