Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Från årsskiftet kommer vi att flytta till nya lokaler och söker därför ytterligare framgångsrika team till vår nybyggda klinik. 
 
Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandläkare till kliniken i Spånga. Bli en av oss du också! 
 
Ditt uppdrag 
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. 

Folktandvårdens klinik i Spånga är vår äldsta klinik och skänker därför en mysig känsla av historia. Kliniken har sex behandlingsrum i ett äldre charmigt hus. Detta ger en personlig och hemtrevlig atmosfär där både personal och patienter trivs bra. Ett stenkast ifrån kliniken hittar du pendeltågstationen och strax utanför kliniken finns goda bussförbindelser. I närhet finner du också Spånga torg med butiker, restauranger och caféer. Här finns gott om både barn och vuxna patienter. Klinikens äldre charm kombineras fint med den senaste tekniken som exempelvis intraoral scanning och mikroskop. Spånga Folktandvård kännetecknas av en god arbetsmiljö, engagerade och trevliga medarbetare som har en bred kompetens.
 
Vad du behöver för att lyckas 
Vi söker dig, legitimerade tandläkare med god erfarenhet, och gärna inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande. 
 
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom nischandläkare eller annan inriktning på något specifikt område.
  • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode. 
  • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk. 

Välkommen med din ansökan senast den 20/10-2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.  
 
Vill du veta mer? 
Välkommen att kontakta Johan Kopparskiöld, klinikchef, 070-250 84 05.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 10/11-2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7301
Kontakt
  • Johan Kopparskiöld, 070-2508405
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb