Vill du bli en del av vår positiva och engagerade arbetsgrupp och bidra till att skapa en förbättrad livskvalité för våra patienter?

Dalen Rehab Södra är en del av SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde, och vi har tillsammans med våra enheter på Södermalm, i Farsta och i Högdalen i uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktorer, logoped, kurator samt administrativ personal. Totalt är vi ca 130 medarbetare! Här på Dalen jobbar drygt 30 personer varav 15 är fysioterapeuter. Här finns en bred kompetens och en stor generositet hos medarbetarna att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som är patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje!

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling av patienter på mottagning både individuellt och i grupp. Här har du tillgång till bla MSK ultraljud och gym med maskiner och fria vikter. Även rehabilitering i hemmet och/eller dess närmiljön ingår, ensam eller i team med en arbetsterapeut. Hembesöken utförs med bil eller el-cykel.

Råd och stöd om egenvård, fallprevention, hjälpmedelsförskrivning samt att handleda studenter är också självklara arbetsuppgifter

Vi erbjuder:
Introduktion och en mentor under första året. Regelbundna internutbildningar Flextid och möjlighet att styra dina arbetstider. En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar Individuell lönesättning Fri sjukvård upp till högkostnadsbelopp Friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med kandidatexamen 180 hp. Erfarenhet av arbete inom primärvård, hemrehabilitering eller slutenvårdsrehabilitering är meriterande. Om du har intresse för och gärna vidareutbildning inom hjärtrehab, smärta, barn eller händer så är det kompetenser vi värdesätter extra. Körkort erfordras.

Personliga egenskaper:
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:

Tycker om utmaningar och utveckling Har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete Uppskattar variationen mellan självständigt arbete och teamarbete Är lyhörd och är bra på att kommunicera och samarbeta. Har lätt för att skapa nya kontakter och få till fina möten med patienterna Är engagerad, professionell och ansvarsfull Är lösningsinriktad och lite påhittig Gärna delar med dig av din kunskap både till patienter och till kollegor

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Tillträde 1 november eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrig information:
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Dalen Rehab:
Anna Rudenhammar
Telefon: 08-12345041
anna.rudenhammar@regionstockholm.se

Facklig företrädare
Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 nov eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7257
Kontakt
  • Anna Rudenhammar, 08-12345041,anna.rudenhammar@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052,thomas.airio@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-27

Tillbaka till lediga jobb