Psykiatri Södra Stockholm, Ångestmottagning Rosenlund

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård. 

Inom Sektionen för allmänpsykiatrisk öppenvård söker vi nu dig som vill vara med och leda vår ångestmottagning. I rollen som Läkarchef kommer du tillsammans med enhetschefen och medarbetarna arbeta vidare med att driva utvecklingen framåt.

 

Om Ångestmottagning Rosenlund
Ångestmottagningen Rosenlund är centralt belägen på Södermalm. Mottagningen tar emot patienter för psykiatrisk bedömning, utredning och har en spetskompetens för behandling av ångestsjukdomar, OCD och posttraumatiskt stressyndrom.

På mottagningen arbetar psykologer, psykoterapeuter, läkare, skötare, sjuksköterska, kurator och rehabkoordinator tillsammans.

 

Ditt arbete som Läkarchef
Ledningsuppdraget innebär ett övergripande medicinskt ledningsansvar för enheten samt att vara personalansvarig chef för läkarna på enheten.  Du samarbetar med enhetschefen i parledarskap och ingår i sektionens ledningsgrupp där du samarbetar tillsammans med MAL-kollegor och enhetschefer. Du förväntas samverka och säkerställa att olika professioners kompetens tillvaratas ändamålsenligt i syfte att utveckla och stärka vårdprocesserna inom verksamheten och i samverkan med andra aktörer. 

 

Våra förväntningar på dig
Du är en nyfiken, utvecklingsfokuserad person med stort intresse för kvalitetsfrågor. Du bör ha god organisations- och samarbetsförmåga och dina egenskaper som ledare blir viktiga för att tillsammans med enhetschefen samt övriga läkare, chefer och medarbetare fortsätta att utveckla verksamheten såväl lokalt som inom Sektionen för öppenvård och i Psykiatri Södra Stockholm som helhet.

Vidare är du legitimerad överläkare med specialistkompetens inom psykiatri. Tidigare erfarenhet av chefs-/ledningsarbete inom hälso- och sjukvårdsområdet är meriterande. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för målgruppen. 

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vill att arbetet ska ge energi och strävar därför efter att arbeta i processer som ska bidra till en god vård där välbefinnande för både patienter och medarbetare är målet.
Du får möjlighet att delta i SLSO´s chefsutbildningar.
Vi är i en spännande fas och för dig med intresse för utvecklingsarbete är det en möjlighet att få fortsätta resan framåt tillsammans med oss.

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession. Du får ett chefsförordnande som medicinskt ledningsansvarig överläkare på 3 år med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. 

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7223
Kontakt
  • Valeria Garzon, 08-12335399
Facklig företrädare
  • Feben Birhane, Läkarföreningen, 08-12352950
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-26

Tillbaka till lediga jobb