Beroendecentrum Stockholm

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Arbetsplatsen
Sektionen för akut- och heldygnsvård består av 8 enheter. Akutvården består av en akutmottagning (BAS), två avdelningar för akutbehandling av beroendetillstånd (Avdelning 8 och Observationsavdelning 7 B vid S:t Görans sjukhus) samt en helgmottagning. Heldygnsvården består av heldygnsvård för patienter med olika beroendetillstånd, droger och alkohol (avdelning 52 och 54 vid S:t Görans sjukhus) samt kvalificerad beroendebehandling vid ett motivations- och behandlingshem i Örnsberg (i samarbete med Stockholm stad). Till sektionen hör även SMADIT, sprututbytesverksamhet på Kungsholmen och Södermalm samt mobil mottagning.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare, journalskrivning i Take Care, remisshantering och beställningar. Visst arbete med kassafunktion och telefonservice ingår.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm erbjuder vi olika förmåner som friskvårdbidrag (5000 sek), möjlighet till distansarbete samt friskvårdstimme 1 gång i veckan. Läs mer om våra förmåner på vår hemsida: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se).

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid 39,5 tim./vecka, dagtid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet av Take Care, liksom tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk- och/eller beroendeverksamhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, stresstålig och strukturerad i ditt arbetssätt samt uppskattar lagarbete. Du bör även vara öppen för utveckling i arbete och kunna ta egna initiativ. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrig information
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

Intervjuer och urval sker kontinuerligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7199
Kontakt
  • Stefan Eklund Mannsbart, 08-12345915
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb