Vi söker en specialistläkare till vårt hemsjukvårdsteam.

Välkommen att arbeta hos oss på Jakobsbergs universitetsvårdcentral. Vi är drygt 50 anställda, varav 18 läkare inklusive ST, AT & BT. Vårdcentral har c:a 15 000 listade patienter.

Vårdcentralen sköter sitt hemsjukvårdsuppdrag som en egen enhet med en ansvarig läkare. Vi har diabetes- och Astma/KOL mottagning, äldre- och distriktssköterskemottagning. Vi avser även att starta flimmer och infektionsmottagningar under hösten.

Vårdcentralen samarbetar med övriga vårdenheter i Järfälla och med övriga vårdgivare på Jakobsbergs sjukhus såsom röntgen, lab, ÖNH, psykiatri, geriatrik, kardiolog med fyslab, ögonmottagning, ASIH, rehab och folktandvård. Jakobsbergs-, Gustavsbergs- och Liljeholmens universitetsvårdcentraler utgör tillsammans med Akademiskt primärvårdscentrum (APC) en universitetssjukvårdsenhet inom primärvården i Region Stockholm.

Den kliniknära organisationen skall bedriva hälso- och sjukvård samtidigt som den både utför och främjar klinisk forskning, grund- och fortbildning, kunskapsspridning och implementering av nya forskningsresultat.

Konkurrenskraftiga kunskapsprojekt och intresse för utbildning kommer att kunna kombineras med kliniska arbetsuppgifter i olika former av anställningar vid Jakobsbergs universitetsvårdcentral.

Vårdcentralens personalomsättning har historiskt varit relativt låg. Flertalet av våra ST-läkare har valt att stanna kvar som specialister. Hos oss finns även psykosocial kompetens med psykologer och kuratorer för såväl vuxna som barn & unga. Här kan du läsa mer om oss: . 

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och erbjuder möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om det här: .

Låter det intressant? I så fall är du välkommen med en ansökan så pratar vi mer om uppdraget.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper: 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7192
Kontakt
  • Thomas Lindgren, 0812341846
Facklig företrädare
  • SLSO:s Läkarförening Maria Sjödahl, 070–2667094
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb