Vi söker nu en psykolog till oss

Välkommen att söka arbete hos ett väl fungerande team i primärvård, för att ta hand om barn och unga med mild till måttlig psykisk ohälsa!

Boo vårdcentral har sedan flera år ett etablerat 1:a linjen-team för barn och unga med psykisk ohälsa. Teamet består av 4 psykologer samt även fyra socionomer från Nacka kommun med föräldrastöd, en unik och viktig samverkan mellan Boo vårdcentral och Nacka kommun, för barnens bästa! Teamet har stort intresse och fokus på att ständigt utveckla verksamheten för att hitta rätt former för denna patientgrupp.

Övrig information:
Boo vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med ca 25 000 listade patienter. Vårdcentralen ligger i Orminge centrum i Nacka kommun och nås på ca 20 min med buss från Slussen.

På mottagningen finns husläkarmottagning, hemsjukvård, BVC och psykosociala team. Vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat och stort intresse för att utveckla nya arbetssätt. Vårdcentralen är HBTQ-certifierad.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av psykisk ohälsa hos barn och ungdomar, samt hålla i gruppbehandlingar och föreläsningar för barn och föräldrar. Vi arbetar med fysisk vård/digital vård. De digitala besöken görs via appen Alltid öppet.

Anställningsform
Vi söker en psykolog som vill arbeta 75 - 100 procent. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdagen då vi löpande går igenom ansökningarna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är psykolog med legitimation och minst grundläggande psykoterapeutisk utbildning. Idag arbetar vi främst utifrån KBT. Erfarenhet av barnpsykiatriska bedömningar, föräldrastöd, korta behandlingar, gruppbehandlingar och tidigare arbete i primärvård eller barnpsykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och som har god förmåga till samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om tjänsten. Besök gärna vår hemsida www.boovardcentral.se.

Kontaktpersoner:
Marléne Metelius, enhetschef Första linjen Barn och unga, marlene.metelius@regionstockholm.se 070-233 19 35

Facklig kontaktperson:
Psykologförbundet Liisa Holtay, tfn: 08-123 404 84

Övrig info:
Vi har inte behov av samarbete med externa rekryterare. Tjänsten kan inte omvandlas till en PTP tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 till 100%
Ort Saltsjö-Boo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7181
Kontakt
  • Marléne Metelius, marlene.metelius@regionstockholm.se,070-2331935
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet , 08-12340484
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb