Folktandvården Stockholm

Vi ser fram emot att få välkomna en Tandsköterska och en Tandsköterska/Receptionist till oss i Skanstull, som är nyfikna på en spännande arbetsplats med engagerade kollegor!

Vår fina klinik består av tretton moderna behandlingsrum och är centralt belägen i Skanstull, intill köpcentrumet Ringen, tunnelbanan och bussar. Vårt kliniklag består av tolv tandläkare varav en kirurginisch, en endodontinisch, en bettfysiosiologinisch, tre tandhygienister och fjorton tandsköterskor. Vi kännetecknas av positiva, glada och kompetenta medarbetare vilket ger dig som är likasinnad goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi arbetar med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat assistans och sterilarbete.

Som receptionist välkomnar du våra patienter när de kommer till mottagningen, tar emot telefonsamtal, hanterar mail och koordinerar bokningar. Du kommer också, vid behov, att assistera tandläkare på behandlingsrummet.

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.
  • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; nischtandsköterska och arbetsledare.
  • Handledning av LIA- tandsköterskor under utbildning mot ett extra arvode.
  • Receptionsarbete.

Folktandvården Stockholm är ett stort företag som kan erbjuda dig som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, gärna dig med god erfarenhet och du får gärna ha erfarenhet från andra serviceyrken sedan tidigare. I ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda efter ett besök och därför lägger vi stor vikt vid service och bemötande. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Datorvana är ett krav. Erfarenhet av T4 är meriterande. 

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens.

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Anställningen

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober-2023. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Provanställning kan förekomma. Då vi har generösa öppettider ingår tjänstgöring till kl 19:00 en dag i veckan och en lördag/månad. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av examensbevis tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna klinikchef Alexandra Durgé, tel. 08-123 163 52 eller arbetsledare Silvia Saliba, tel. 08-123 169 18.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7154
Kontakt
  • Alexandra Durgé, 08-12316352
  • Silvia Saliba, 08-12316918
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb