Locum AB

Beskrivning

Vill du arbeta med verksamhetsutveckling i en organisation där kulturen präglas av lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft? Vill du vara med och bidra till Locums viktiga uppdrag och vara med på resan mot att vi ska bli det ledande fastighetsbolaget inom vårdmiljöer? Locum söker en initiativtagande och kvalitetsmedveten verksamhetsutvecklare till avdelningen Affärsstöd.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare arbetar du strategiskt med Locums övergripande utveckling och långsiktiga planering, samt bistår i det fortlöpande förbättringsarbetet. I den här rollen ingår särskilt att ansvara för styrning av Landstingsfastigheter Stockholms investeringsportfölj och kvalitetssäkring av investeringsbeslut.

En viktig del i arbetet är att ansvara för samordning och styrning av Landstingsfastigheter Stockholms investeringsportfölj. Det omfattar bland annat att utveckla interna processer för investeringsplanering, uppföljning och prioritering av investeringsobjekt i investeringsplan. I rollen ingår även att bistå i beslutsskrivande och fortlöpande utveckling av underlag för investeringsbeslut. Du företräder i vissa fall Locum i forum inom Region Stockholm gällande investeringsrelaterade frågeställningar.

Rollen är placerad inom enheten Juridik och ledningsstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för utveckling och inte räds att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta tvärfunktionellt och har förmågan att se och tänka helhet. Du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och strategiskt lagd.

För att lyckas i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet från utveckling och styrning av investeringsprocesser, samt kunskap i fastighetsekonomi och god insikt i hur förvaltningsplaner, underhållsplaner påverkar investeringar och framtida driftkostnader.

Du har kunskap om projektledning och egen erfarenhet av att leda projekt. Du har god kunskap om hur en politiskt styrd verksamhet leds.

Kvalifikationer:

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, eller motsvarande långvarig relevant erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska språket och vana att uttrycka sig i formell skrift
  • Kunskap inom området gällande lagstiftning
  • Erfarenhet från att arbeta med nyttoanalyser och effekthemtagning är meriterande

Villkor

Urval kommer ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. I din ansökan önskar vi att du bifogar CV samt personligt brev och du söker jobbet genom vårt rekryteringssystem. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi undanber oss vidare kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Reibar Gadan, enhetschef Juridik och ledningsstöd på reibar.gadan@regionstockholm.se eller 08-123 171 12.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Om Locum

Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer.  Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Locum delar Region Stockholms styrande värderingar som är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Vår kultur präglas av gemensamma ledord och värderingar och hos oss finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vårt sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.

På huvudkontoret där enheten i huvudsak arbetar sitter vi i ljusa, luftiga lokaler centralt på Södermalm i Stockholm.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Locum

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7061
Kontakt
  • Reibar Gadan, 0812317112
Facklig företrädare
  • Karin Sjöndin, Ledarna, 08-12317000
  • Mickael Andersson, Vision, 08-12317000
  • Christina Lorenzen, Akademikerföreningen, 08-12317000
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb