Karolinska Universitetssjukhuset, Omvårdnadsområde Neurologi

Är du sjuksköterska med intresse av neurologi eller är nyfiken på att arbete med neurologisk vård? Nu söker vi ny kollega till oss på Ryggmärgsskaderehabiliteringen. Vi ser fram emot din ansökan. 

Vi erbjuder

 • Ett stimulerande, utmanande och lärorikt arbete. Hos oss du kan utvecklas från junior till senior sjuksköterska utan att behöva byta arbetsplats.
 • Vi är ett team som ser till att alla mår bra på jobbet och lyckas med sitt uppdrag och du kommer att få kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor
 • Ett inskolningsprogram som anpassas till dig, dina tidigare erfarenheter och din kompetens
 • Som nyexaminerad sjuksköterska har du alla möjligheter att känna dig trygg och att växa i rollen
 • Utbildningsmöjligheter i form av stegutbildningar för sjuksköterska inom neurologi samt individuell kompetensutveckling. Vi satsar på kompetensutveckling och värdesätter dina kunskaper och erfarenheter
 • Möjlighet att delta i olika aktiviteter i form av exempelvis föreläsningar samt möjlighet att söka kursen Neurologisk vård (15 hp) i samarbete med Karolinska Institutet
 • Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och strävar efter att du får de bästa förutsättningar för din fortsatta professionella utveckling

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Ryggmärgsskaderehabiliteringen utgör en del av Omvårdnadsområde Neurologi inom Tema Hjärta Kärl och Neuro och är det första steget i vårdkedjan för ryggmärgsskadade i Region Stockholm. Vi blivit tilldelade tillstånd av Socialstyrelsen att bedriva nationell högspecialiserad vård, NHV – och att bli en av fyra regioner i Sverige som får bedriva ryggmärgsskaderehabilitering i akut skede. Vi är i startgroparna att påbörja vårt nationella samarbete. Vi har en hög personaltäthet för att kunna tillgodose ett högt omvårdnadsbehov för våra patienter.
I nuläget har vi 10 platser inom patientflöde Ryggmärgsskaderehabilitering där rehabiliteringen planeras tillsammans i ett team bestående av patient, närstående, läkare, sjuksköterska, undersköterska och hälsoprofessionerna. Vi lägger stort fokus på rehabilitering.

Som sjuksköterska hos oss kommer du vara delaktig i både nära omvårdnad samt specifik medicinsk vård. Du kommer att ha möjlighet att vara delaktig och bygga vidare vår enhet utifrån det nya utvidgade uppdraget. Detta innebär att du aktivt kan vara med och utforma, utveckla och driva Ryggmärgsskadevården framåt tillsammans med dina kollegor. Hos oss kan du lära dig mycket och ständigt breddar din medicinska kompetens!

Tjänsten innebär att arbeta på ett föredömligt sätt, verka för en god arbetsmoral samt verka för en god arbetsmiljö med patienten i centrum utifrån Karolinskas värderingar Helhetssyn, Medmänsklighet och Ansvar.

Läs mer om oss Ryggmärgsskaderehab (karolinska.se)

Vi söker en natt-sjuksköterska. Alt dig som vill ha en treskifts-tjänst

Kvalifikationer

Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7047
Kontakt
 • Tomas Brofelth, 070-0891820
 • Tove Alnevik, 08-12371678
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb