Tiohundra AB, Verksamhetsstöd

Vill du vara med och bidra till att utveckla integrerad hälso- och sjukvård och omsorg i Norrtälje kommun? Tiohundra söker nu en upphandlare till vårt inköps- och upphandlingsteam. Vi erbjuder en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

På Tiohundra arbetar vi för etiska, ansvarsfulla och resurseffektiva inköp och upphandlingar. För oss går innovation, kvalitet och miljö alltid hand i hand med de goda affärer som krävs för att bolaget ska kunna bedriva integrerad hälso- och sjukvård och omsorg. Hos oss på Tiohundra får du möjlighet att arbeta med spännande uppgifter och att utveckla dig inom upphandlingsområdet.

Som upphandlare ansvarar du för upphandlingsprocessens alla delar, från framtagande av kravspecifikation till upprättande av upphandlingsdokument och avtalstecknande. Du kommer ha ett nära samarbete med bolagets olika verksamheter och även andra samarbetspartners som exempelvis Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Om dig

Vi söker dig med goda kunskaper inom lagen om offentlig upphandling (LOU) och har erfarenhet av att arbeta i en offentlig verksamhet. Du har relevant akademisk examen (exempelvis ekonomi, juridik, logistik, teknik) eller yrkeshögskoleutbildning inom upphandling/inköp. Du läser och förstår komplexa dokument och kommunicerar obehindrat i tal och skrift.

Som person är du analytisk och strukturerad och har en förmåga att se och förstå helheter. Du är stabil och självgående och tänker långsiktigt och affärsmässigt. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och värdesätter en hög servicenivå. Eftersom ditt arbete innehåller många kontakter med interna och externa intressenter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och att skapa och utveckla relationer. Du har ett stort intresse för ditt ansvarsområde och bidrar till verksamhetens utveckling genom att ta del av ny kunskap och erfarenheter och omsätta dessa i nya arbetssätt.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Du kommer att bli en del av ekonomiavdelningen som, utöver ett inköp- och upphandlingsteam, består av ett controllerteam och ett redovisningsteam. Totalt arbetar 16 personer på avdelningen. Tillsammans säkerställer vi en rad förutsättningar som behövs för att bolaget ska kunna uppnå sin vision - hälsa vård och omsorg där du är.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag och en arbetsplats där du kommer att få ta mycket eget ansvar, samtidigt som stöd finns hos många erfarna och kunniga kollegor.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 procent
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6968
Kontakt
  • Johan Stjernfält, 08-12326407
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb