Vi söker dig, legitimerad läkare med yrkeserfarenhet inom gynekologi och obstetrik! 

Verksamhetsområdet Kvinnor-Barn har ca 180 medarbetare varav ca 21 läkartjänster inom Gynekologi och Obstetrik (inkl 5 ST-tjänster) och 8 barnläkartjänster. 

Legitimerad läkare på Södertälje sjukhus:  

Vi är en mindre, dynamisk enhet med korta beslutsvägar. Du erbjuds hög delaktighet, stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet innefattar patientarbete på gynmottagningen, gynakuten, operation samt inom förlossning och mödravård. Vi arbetar teambaserat tillsammans med andra vårdprofessioner. Du kommer redan från början ha en utsedd huvudhandledare och efter en gedigen introduktion har du även fortsättningsvis tillgång till erfaren kollega för konsultation i olika kliniska frågor. Så småningom ingår du också i vår jourlinje och då med bakjour på sjukhuset. 

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, ett flexibelt, öppet och prestigelöst förhållningssätt och bemötande till alla medarbetare inom enheten och kliniken. Initiativkraft, ett målinriktat arbetssätt samt förmåga att skapa delaktighet är egenskaper vi särskilt värdesätter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad läkare med minst 6 månaders yrkeserfarenhet inom gynekologi och obstetrik.

Anställningsform:  

Vikariat, 9 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6822
Kontakt
  • Maria Hedström, 08-12324250
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 08-12324000
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb