Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Om tjänsten

Här erbjuds du ett självständigt arbete med stort ansvar. Ditt uppdrag är att med struktur och individuella lösningar skapa ett tryggt boende samt ge goda förutsättningar till en meningsfull vardag och en stimulerande fritid.

De personer som bor på Trapphusets serviceboende behöver ditt stöd i sin vardag, goda rutiner och tydlig struktur är viktiga redskap i vårt arbete. Vi lägger stort fokus på att vägleda och stärka varje individs förmåga till ett självständigt liv genom vårt pedagogiska arbete. Du behöver vara trygg i att arbeta självständigt eftersom du inte alltid har kollegor på plats. Du ingår i en arbetsgrupp där kollegialt stöd är viktigt och där det krävs en god samarbetsförmåga. Vi bemannar dygnets alla timmar med sovande jour. 

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint engagemang och är utbildad stödassistent eller undersköterska eller motsvarande utbildning. Du har erfarenhet av autism, lågaffektivt bemötande samt erfarenhet av personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). Erfarenhet av att arbeta med AKK är meriterande. God digital kompetens dvs tekniska kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera olika dataprogram såsom journalsystem, kommunikationssystem och Office-program. Goda kunskaper i såväl tal som skrift. B-körkort är meriterande. 

 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Verksamhetsområdet Funktionsstöd och Service vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Inom verksamhetsområdet finns vuxenboenden, boenden för barn, korttidsboenden, fritidsverksamhet och daglig verksamhet. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete där fokus ligger på att främja individens förutsättningar. Vi erbjuder dig att få vara med i verksamhetens olika utvecklingsfaser.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 37,00
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6818
Kontakt
  • Helene Vallberg, 08-12327478
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-14

Tillbaka till lediga jobb