Tiohundra AB

Motiveras du av att skapa utveckling och delaktighet? Nu söker vi en enhetschef till två mindre vård -och omsorgsboende, Blidösundsgården och Rosenlundsgården. Ett spännande och lärorikt arbete där du kan vara med och påverka våra äldres vardag!

Om tjänsten

Hos oss ges du stora möjligheter att bygga ett starkt team som gör skillnad - din roll skapar utveckling. Du kommer att få leda en stabil enhet med erfarna medarbetare, där ni tillsammans utvecklar enheten. 

Som enhetschef inom vård- och omsorgsboende ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp som består av nio enhetschefer och leds av verksamhetschef. Här ger vi varandra stöd och inspiration!

I ledningsgruppen ingår även stödresurser i form av HR-partners, Controller, verksamhetsutvecklare och administrativt stöd.  Du rapporterar direkt till verksamhetschef. I arbetet som enhetschef ingår verksamhets- och budgetansvar samt personal- och arbetsmiljöansvar för enhetens medarbetare. Du är även ansvarig för din enhets kvalitets- och utvecklingsarbete.

Som chef i Tiohundra kommer du att följa ett gediget utbildningsprogram med möjlighet till utbildning i flera steg.

Om dig

Vi söker dig som har ett närvarande ledarskap där du är inlyssnande, engagerar och skapar delaktighet i arbetet. I ditt ledarskap har du stor tilltro till medarbetarnas kraft och kompetens i det dagliga förbättrings- och utvecklingsarbetet. Du ska kunna skapa goda relationer och arbeta i team där alla professioner bidrar till helheten för den boende och där du utvecklar kvalitetsarbetet tillsammans med medarbetarna.  

Du har högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Vi ser också att du som söker har dokumenterad ledarerfarenhet, gärna inom äldreomsorgen. Har du tidigare chefserfarenhet inom äldreomsorgen är det meriterande.
B-körkort samt körvana är ett krav. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Blidösundsgården på Blidö och Rosenlundsgården i Bergshamra,  är två mindre vård- och omsorgsboende med både omvårdnad och demensplatser.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 dec 2023 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Bergshamra och Blidö i Roslagen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6786
Kontakt
  • Ulrika Karlsson, Verksamhetschef, 08-12326745
  • Malin Lundqvist, 08-12327440
Facklig företrädare
  • Vision, via vår växel tel., 0176-10100
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-10-07

Tillbaka till lediga jobb