Tiohundra AB, Vård- och omsorgsboenden

Vill du ha ett av samhällets viktigaste jobb? Nu söker vi en undersköterska med stort intresse för att arbeta med äldre personer med demens. Respekt och delaktighet genomsyrar vårt arbete dygnet runt. 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 70 %.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor kommer du att få jobba med delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning, venprovtagning, kateterisering.

Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och BPSD-registret.

Vi använder dokumentationssystemet Lifecare för social dokumentation och digitala systemet Appva för signering av delegerade arbetsuppgifter. Du har en personlig arbetstelefon som förenklar ditt dagliga arbete.

Vi har påverkningsbart schema vilket innebär att du är delaktig i planeringen av ditt schema efter verksamhetens behov. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg.

Tiohundra är mån om dig som medarbetare och vill vara en attraktiv arbetsgivare. I länken nedan finner du ett urval av förmåner som vi erbjuder dig.

Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Om dig

  • Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är utbildning eller erfarenhet inom demensvård.

Som person har du god samarbetsförmåga. Du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten

Flexibilitet, lojalitet och empati är dina styrkor då arbetet som undersköterska bygger på teamarbete. Du har både i din person och profession en mognad. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, god datavana och lätt för att lära dig nya IT-system.

Då Norrtälje kommun är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du även är finsktalande.

Om oss

Välkommen till August Jansgården som är ett vackert demensboende med 35 lägenheter i markplan ganska centralt i Hallstavik. Boendet är uppdelat i två huskroppar med totalt fyra enheter. 

Respekt och delaktighet genomsyrar vårt arbete dygnet runt. Vår målsättning är att skapa ett tryggt boende som vi själva skulle välja att bo på.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6758
Kontakt
  • Inger Lindén, Enhetschef, 08-12330310
  • Anette Sandin, 08-12330331
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb