Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Om tjänsten

Vi söker Dig som är undersköterska och vill bli vår medarbetare på ett LSS-boende i Rimbo. På Solvändan arbetar Du med personer som är beviljade insatser enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade- LSS.

Tjänsten innebär att Du arbetar pass som är förlagda på dygnets alla timmar.

Din roll som undersköterska/stödassistent är varierande, men har sin utgångspunkt i varje enskild brukares individuella behov, förutsättningar och önskemål. Du ger våra boende individuellt stöd och omvårdnad samt utför serviceinsatser.

Som undersköterska ligger tyngdpunkten i ditt uppdrag på att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du utför medicinska uppgifter, vilket innebär att ge medicin, provtagning, såromläggning, linda ben, utföra kontroller (t.ex temp, puls och blodtryck) samt hantera katetrar.

En viktig del i ditt uppdrag är dokumentationen och att vara delaktig i vård- och omsorgsplaner. Detta innebär även uppföljning och rapportering om det sker förändringar i omvårdnadsbehovet och hälsotillståndet. Genom dokumentation säkerställer du att brukaren får rätt insatser och att du även bidrar till att insatserna är av god kvalitet samt att vi utför en säker vård och omsorg.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta för och med brukarna på vårt gruppboende. Du stöttar våra brukare både utifrån din yrkesroll men också som medmänniska. Du bör ha individen i fokus och se över varje individs behov.

Du som söker har:

  • Undersköterskeexamen 
  • Erfarenheter av delegerade vårdinsatser
  • God digital kompetens dvs tekniska kunskaper och färdigheter som krävs för att hantera olika dataprogram såsom journalsystem, kommunikationssystem och Office-program.
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Du är trygg i din yrkesroll och van att arbeta självständigt och vara flexibel.

Meriterande är:

  • Erfarenhet och kunskap av LSS
  • Kunskaper i AKK- Alternativ kompletterande kommunikation

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Solvändans gruppbostad är ett boende med 6 personer som har LSS-insats och som är äldre och har ett större behov av aktivering och stödbehov dygnet runt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde snarast
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 80
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6711
Kontakt
  • Marie-Louise Viklund, 08-12327194
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-10-05

Tillbaka till lediga jobb