Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Gem Heldygnsvårdssektion

Vi startar nu upp en ny enhet där vi slår samman två grupper, Enheten för hjärnstimulering samt Resursteamet, med olika uppdrag och arbetsuppgifter. Vi söker dig som vill anta utmaningen att leda denna enhet!

Enheten för hjärnstimulering, Psykiatri Nordväst (PNV) är en liten arbetsgrupp som består av flera erfarna sjuksköterskor och en medicinskt ansvarig överläkare. Mottagningsverksamheten är belägen på Danderyds sjukhus. Här utför vi medicinska behandlingar i form av ECT, r-TMS och esketaminbehandling (Spravato) för patienter i både öppenvård och heldygnsvård, samt deltar i olika utvecklings- och forskningsprojekt. 

Resursteamet består av drygt 20 undersköterskor och har till främsta uppgift att hantera externa extravak på somatiska avdelningar på Danderyds sjukhus AB och Karolinska sjukhuset i Solna. Utöver denna arbetsuppgift ska de vara behjälpliga på Psykiatri Nordvästs avdelningar på Danderyds sjukhus.

 

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef har du ett helhetsansvar för enheterna. Det innebär ansvar för såväl vårdkvalitet, patientsäkerhet som personal-, budget-, arbetsmiljö- och miljöansvar. Du kommer att ha ett ansvar i att fortsätta utveckla samarbetet med våra vårdgrannar på Danderyds sjukhus AB och Karolinska sjukhuset Solna kring externa vak.

Som enhetschef ingår du i sektionens ledningsgrupp.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk examen inom omvårdnad. Det är en förutsättning att du är trygg och säker i din roll som ledare och har chefserfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda olika enheter i ett delat ledarskap. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du                                                                                                                                        

  • handlingskraftig och kommunikativ person med förmåga att prioritera bland varierande arbetsuppgifter i en föränderlig organisation.
  • positiv och har en god initiativförmåga och välkomnar förändring och nytänkande
  • duktig på att kommunicera och samverka
  • självständig, ansvarsfull och noggrann
  • social och har lätt för att skapa kontakter
  • driven i förbättringsarbete och utgår från patientens bästa
  • resultatorienterad och arbetar mot uppsatta mål

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som enhetschef får ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får ett kollegialt stöd från sektionens enhetschefer och övriga stödfunktioner inom Psykiatri Nordväst. Vi jobbar med mentorskap för nyanställda chefer. Det ges goda möjligheter till kompetensutveckling. Som anställd hos oss får du friskvårdsersättning (5000kr/år), flextid och möjlighet till en friskvårdstimme per vecka på arbetstid, samt fri sjukvård upp till högkostnadsskydd.

 

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidareanställning i grundprofessionen, med ett treårigt förordnande som enhetschef. Tillträde enligt överenskommelse och under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

För mer information om tjänsten kontakta

Sektionschef Robert Udd

08-123 387 62

Robert.udd@regionstockholm.se

 

Biträdande sektionschef Charlotte Eberhard

08-123 595 96

Charlotte.eberhard@regionstockholm.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6657
Kontakt
  • Sektionschef, Robert Udd, 08-12338762
  • bitr. sektionschef, Charlotte Eberhard, 0812359596
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb