Elmstagården Tiohundra

Nu finns möjligheten att bli en av oss på Elmstagården. 

 

Om tjänsten

Du kommer ha en betydande roll i våra boendes liv då du tillsammans med ett erfaret gäng, är den som kommer de boende närmast i vardagen. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska. Delegering från sjuksköterska gällande medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför. Tjänsten kräver god datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

Vikariaten är för föräldralediga med sysselsättningsgrad 75%. Arbetstiden är förlagd till vardagar och helgdagar, dagtid samt kvällstid.

 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av yrket. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande.

Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressiga situationer.

Kan du finska är det meriterande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Om oss

Elmstagården ligger nära både vatten, skog och god glass. Boendet har stor trädgård och egna uteplatser. Vi har 56 lägenheter fördelat på 1:or och 2:or och med inriktning på somatik, demens och korttidsplatser. Samtliga med bemanning dygnet runt, året om. Vår målsättning är att skapa boenden som vi själva skulle välja att bo på. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående. Vi arbetar i team och gemensamt för hela Elmstagården är att det drivs med engagemang och värme.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringen, välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller efter överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Älmsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6584
Kontakt
  • Anna-Karin Kullberg, Enhetschef, 08-12326751
  • Lena Dreimar Larsson, Bitr. enhetschef, 08-12326757
Facklig företrädare
  • Nås via bolagets växel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb