Välkommen till oss på Kirurgen och Ortopeden – här lägger du värdefulla erfarenheter till ditt CV!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi söker en operationssjuksköterska för en roterande tjänst, där din bas kommer att vara på Danderyds sjukhus dagoperation. Tjänsten innebär även att du kommer arbeta med större kirurgi och ortopedi på centraloperation. Då tjänsten som roterande operationssjuksköterska är ny, kommer vi tillsammans att utforma rollen. Verksamheten är spännande och utmanande med snabba flöden, vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna.

Dagoperation är en välfungerande dagkirurgisk operationsavdelning med tre operationssalar som organisatoriskt ligger inom verksamhetsområde Kirurgi och urologi, där vi arbetar både med kirurgi och ortopedi. Dagoperation har i nuläget en personalgrupp med sex operationssköterskor, fyra undersköterskor och en sektionsledare samt vårdenhetschef. 

På centraloperation bedrivs Kirurgi och Urologi i en integrerad verksamhet med Ortopedi. Vi arbetar i totalt 12 operationssalar, 6 salar för kirurgiska och urologiska operationer och 6 salar för ortopedi.

Som operationssjuksköterska erbjuds du schemalagd kompetensutveckling i form av studiedagar, föreläsningar och externa kurser. Vi har ett nära samarbete mellan operationsavdelningarna som leds av engagerade, närvarande och kompetenta chefer. Inom verksamheten sker ständigt insatser för att göra arbetsmiljön ännu bättre.

Några röster:

” Det är en rolig arbetsplats där alla medverkar och syns!”

”Att få samarbeta på det sätt som vi gör med teamen både utanför men inne på operationssalen gör att man känner sig nöjd när man går hem för dagen”

”När man får arbeta i en liten grupp kommer man varandra nära vilket gör att det blir så självklart att man finns för varandra och att man tillhör ett sammanhang”

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Om detta känns lockande är du välkommen att söka tjänsten! 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär att du, såväl självständigt som tillsammans med andra, arbetar med en bred patientgrupp som behöver både operationsomvårdnad och medicinteknisk kirurgis expertis. Vidare innebär rollen att du utför sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska med arbetstid måndag till fredag, 40 timmar per vecka. På både dagoperation och centraloperation utförs kirurgiska och ortopediska ingrepp. På centraloperation även urologiska operationer. 

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en operationssjuksköterska med erfarenhet och kompetens av kirurgi och ortopedi. Om du har erfarenheter från andra områden är du naturligtvis välkommen med din ansökan.

 

Personliga egenskaper

Du behöver vara en välorganiserad lagspelare med vilja att bidra till en god arbetsmiljö. Vi tänker bra flöden för patienten och samarbetar nära anestesin. Du kommer in i en mycket erfaren personalgrupp och stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Att trivas tillsammans på jobbet är jätteviktigt och du som person och din kompetens är viktiga komponenter tillsammans med hela operationsteamet. Vår grupp kännetecknas av humor, kunskap och tillhörighet samt viljan att dela med sig.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning som operationssjuksköterska med roterande uppdrag mellan dagoperation och centraloperation. Tillträde enligt överenskommelse. 


 
Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6353
Kontakt
  • Christina Gerdin, 08-12359272
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb