Vill du arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med kompetenta kollegor? Nacka RehabCentrum söker nu en Fysioterapeut/Sjukgymnast som ersätter en kollega som går i pension!  

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och kiropraktor bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, reumatologi, hjärt- och kärlsjukdomar, smärta, mental hälsa samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister på samma mottagning. Vi har en egen FoUUI grupp.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar i en miljö som genomsyras av lärande och öppenhet. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 69 personer. 

Arbetsuppgifter: 
Som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss på Nacka RehabCentrum innebär ditt arbete poliklinisk verksamhet på mottagning och består av bedömning samt behandling och kan förekomma såväl enskilt som i grupp. Visst arbete sker även i team varför vi söker dig som trivs med det och har en god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår även handledning av studenter. Du har möjlighet att arbeta inom olika specialområden så som bl a barn, OMT , neurologi , respiration, hjärta/kärl eller reumatologi.

Anställningsform: 
Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2023-09-30 till 2023-11-30.

Kvalifikationer:  
* Leg fysioterapeut/sjukgymnast

* Erfarenhet av primärvårdsarbete minst 2 år önskvärt.

* Handledarutbildning 7,5 h önskvärt.

* Svenskakunskaper motsvarande minst nivå C1.

* Fördjupad kompetens inom OMT, barn eller reumatologi är meriterande.

Personliga egenskaper: 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

Övrig information 
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och utför registerkontroll före beslut om anställning. 

Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Mimmi Engström

Tel: 073-085 02 40

Fackliga företrädare:
Fysioterapeuterna Thomas Airio

Tel: 070-4846052

Sista ansökningsdatum: 20230929
Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-30 till 2023-11-30
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6165
Kontakt
  • Mimmi Engström, 073-0850240
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna , 070-4846052
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb