Är du intresserad av att arbeta i en verksamhet som leds med vänlighet, ordning och reda och tillit och tro på alla medarbetares kompetens och kapacitet - då är du välkommen med din ansökan!

Vi söker en till kollega och vi välkomnar även dig som är i slutet av din ST-tjänst i allmänmedicin! Vill du jobba i ett gäng där man stöttar varandra och hjälps åt? Här finns flera kollegor med lång erfarenhet och någon av dem blir din mentor (eller handledare) när du börjar jobba hos oss. Ett härligt gäng på 12 entusiastiska och duktiga ST-läkare är också en god hjälp i vardagsarbetet.

Om tjänsten:
Som distriktsläkare hos oss arbetar du i ditt eget rum där du kan ”boa in dig”. Vi arbetar med fysiska besök, digitala besök (via SLSO-appen Alltid Öppet) och telefonkontakter. Du har möjlighet att arbeta hemma en dag i veckan med videobesök och telefonsamtal. Du lägger, i samråd med chef, ditt eget schema med stor flexibilitet. Samtidigt som arbetet i stora drag är självständigt med alla förekommande arbetsuppgifter för specialist i allmänmedicin på vårdcentral blir du även en del av ett team med ett par specialister, sjuksköterskor och en psykolog som du kommer arbeta nära med. Vill du arbeta extra på en närakut är det okej för oss. Vi har flextid, gott om parkeringsplatser, cykelförråd för den som vill cykla och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi använder kallelsesystem för patienter med kronisk sjukdom vilket ger en bra struktur och kvalitet i omhändertagandet av denna viktiga patientgrupp. Vi har ett psykosocialt team både för vuxna och barn på vårdcentralen, och vi har en egen rehab-koordinator som ger gott stöd i arbete med sjukskrivna patienter.

Om Boo vårdcentral:
Boo vårdcentral ligger i Nacka, du tar dig hit med buss från Slussen på 22 minuter. Vi är en stor vårdcentral, ca 80 medarbetare med ca 25 000 listade patienter, och har sedvanligt uppdrag i primärvård (husläkarmottagning, BVC och hemsjukvård). Vi har också tilläggsuppdrag för att ta hand om barn med psykisk ohälsa och arbetar där i team med familjebehandlare från Nacka kommun. Vi har rum med öronmikroskop, operationsrum, rum för rektoskopi och gynundersökning. I huset finns Friskis och Svettis och många medarbetare använder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag för att träna där. En restaurang finns i huset och planering finns för en till. Vårdcentralen är HBTQ certifierad.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är tillsvidare och tänkt som heltid, 40 timmar/vecka men deltid kan diskuteras.

Vi önskar tillträde så snart möjligt eller enligt överenskommelse. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag då vi löpande går igenom ansökningarna.

Är du intresserad och vill veta mer?  Tveka inte - hör av dig och kom ut på ett besök!

Kvalifikationer:
Du är specialistläkare i allmänmedicin, alternativt legitimerad läkare i slutet av din ST-tjänst i allmänmedicin, samt har behörighet att verka inom svensk sjukvård.

För mer information om tjänsten kontakta:  
Pontus Almer Boström, enhetschef, 08-123 382 94
Maria Ahlmark, verksamhetschef på Boo vårdcentral, 08-123 401 69

Facklig företrädare:  
Gunilla Bergström, för SLSO’s Läkarförening, tel: 072–4514355 e-post: gunilla.bergstrom@regionstockholm.se

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid kan diskuteras
Ort Boo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5028
Kontakt
  • Maria Ahlmark, 08-12340169
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072–4514355gunilla.bergstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb