Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Om tjänsten
Vi behöver förstärka vårt psykosociala team ytterligare och söker därför en legitimerad psykolog eller kurator på heltid, gärna med steg 2 utbildning. Hos oss utför du kvalificerat psykosocialt och psykoterapeutiskt bedömnings- och behandlingsarbete. Du kommer till största del arbeta självständigt med ett stort ansvar för hur behandlingen utformas för varje patient.

Våra patienter söker för vitt skilda problem, företrädesvis ångest, depression, kris, sorg, psykosomatik, och stress/utmattning. Behandlingen är främst individuell men möjligheter till gruppbehandlingar och föreläsningar för patienter finns. Samarbete sker i första hand med våra läkare men vid behov deltar du även i andra insatser i samhället så som samarbete med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och arbetsgivare. Teamarbete pågår även med andra yrkesgrupper så som sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och rehabiliteringskoordinator.

Psykosociala verksamheten inom primärvården befinner sig i en spännande utvecklingsfas vilket möjliggör att du även kan få delta i olika utvecklingsprojekt.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad Psykolog eller kurator med flera års erfarenhet. Utbildning och erfarenhet av KBT är meriterande. Gärna även med erfarenhet av gruppverksamhet.

Som person är du flexibel, serviceminded och positiv till problemlösning. Du uppskattar möjligheten till självständigt arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga då arbetet  innefattar samverkan mellan olika yrkesgrupper och andra vårdgivare och instanser. Det gör att det även är viktigt att vara prestigelös och våga be om hjälp och stöd när svårigheter uppstår. Till sist, vi värdesätter mångfald i teamet och tänker att vi ska komplettera varandra på ett bra sätt.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Tiohundras vårdcentraler har sammanlagt drygt 35 000 listade patienter. Psykosociala teamet arbetar mot alla vårdcentraler. Din placering blir på södra vårdcentralen. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra, samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Här pågår flera spännande projekt. Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Övrigt

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Lena Gardell, Enhetschef (vecka 24)
Tfn. 08-12328827

Sirpa Hammar Enhetschef (vecka 25-28)
Tfn. 08-12328701

Intervjuer sker fortlöpande men med viss fördröjning pga semestrar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5004
Kontakt
  • Lena Gardell, 08-12328827(vecka24)
  • Sirpa Hammar, 08-12328701(vecka25-28)
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via bolagets växel, 0176-10100
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-07-16

Tillbaka till lediga jobb