Norra Stockholms psykiatri, Avdelning 53


Avdelning 53 söker dig som är genuint intresserad av affektiva sjukdomar, ledarskap och vårdutveckling inom psykiatri.

 

Beskrivning

Avdelning 53 utreder och behandlar patienter mellan 18-65 år med akut behov av heldygnsvård, i första hand på grund av bipolär sjukdom i depressiv eller manisk fas, men många har också annan samsjuklighet. Avdelningen är placerad på S:t Görans sjukvårdsområde i Stadshagen.

Hos oss arbetar stolta och kompetenta medarbetare som har patienternas behov i fokus. Medarbetarna på enheten erbjuds individuella utvecklingsmöjligheter efter intressen och förutsättningar utöver det sedvanliga arbetet i heldygnsvården.

Utveckling och implementering av best-practice, nya behandlingsalternativ samt kliniknära forskning inom det affektiva sjukdomsområdet är centrala uppgifter för sektionen. På avdelning 53, som har drygt 40 medarbetare, jobbar man i fyra primärvårdsgrupper med sjuksköterskor, mentalskötare samt en kurator. Avdelningen har ett tätt samarbete och en välfungerande vårdkedja med vår öppenvårdsmottagning på S:t Eriksplan.Arbetsuppgifter

Som enhetschef arbetar du i ett ledarpar tillsammans med medicinskt ledningsansvarig läkare (MLA) och ansvarar för verksamhetsutvecklingen på enheten. Till din hjälp har du en sektionschef som tillsammans med dig och MAL ingår i sektionens ledningsgrupp och bidrar där aktivt till klinikens utveckling. Du samarbetar med medarbetare, chefskollegor och externa parter samt ansvarar för enhetens budget, personal och uppföljning.Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med flerårig erfarenhet av chefs- och ledningsarbete inom hälso- och sjukvårdsområdet, eller annan liknande politiskt styrd organisation. Ditt ledarskap karakteriseras av tydlig kommunikation och struktur tillsammans med kvalitetsmedvetenhet och förmågan att se helheten. Du har förmåga att engagera, stimulera och utveckla medarbetarnas kunskap samt har hög flexibilitet och mycket god samarbetsförmåga.

Du har kunskap och engagemang gällande patientgruppen, men också förmågan att lyfta blicken och arbeta utifrån ett brett perspektiv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Villkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde augusti enligt överenskommelse. Du anställs i din grundprofession på NSP och får ett chefsförordnande på 3 år med eventuell förlängning.

Vi erbjuder dig:

Kompetensutveckling

Friskvårdstimme och generöst friskvårdsbidrag 5000 kr/år

Flextid

Fri sjukvård i öppenvård

 

Information om tjänsten lämnas av:
Sektionschef Lena Lilja:
lena.lilja@regionstockholm.se

 

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti, enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4889
Kontakt
  • Lena Lilja, 08-12348629
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Retour aux postes vacants