Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Centrummottagningen

Vår administrativa enhet söker medicinsk sekreterare till föräldravikariat 1 år.

Psykiatri Nordväst har ett antal öppenvårdsmottagningar. Vi vänder oss till patienter med ångestsjukdomar, affektiva sjukdomar, psykossjukdomar, personlighetsstörningar samt neuropsykiatriska funktionshinder. Vi har även ett mobilt akutteam (MAK).

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ingå i en administrativ enhet med sekreterarkollegor och administratörer. Tillsammans ser vi till att ge professionell service till patienter och personal såsom sjuksköterskor, psykologer, läkare, skötare, hälsopedagoger och psykoterapeut. Hos oss kommer du ha egna ansvarsområden och utvecklingsmöjligheter, beroende på intresse och kompetens.

Detta vikariat är placerat på Centrummottagningen i Solna Centrum.

 

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning, KVÅ-registrering, remiss- och vänteliste-bokningar, telefonservice, receptions- och kassaarbete, ge administrativ service åt behandlare samt arbetsuppgifter där vår kunskap behövs som medicinska sekreterare. Vi använder Take Care journalsystem.

 

Kvalifikationer/personliga egenskaper:  

Vi ser gärna att du har utbildning som medicinsk sekreterare alternativt utbildning som bedöms som likvärdig. Erfarenhet av psykiatrisk verksamhet och intresse för vår patientgrupp är önskvärd. Goda IT-kunskaper tillmäts stor betydelse. Gärna vara kunnig i KVÅ-registrering. Erfarenhet av remisshantering och vårdgaranti. Du är flexibel, prestigelös, hjälpsam och kan vid behov rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter samt känner dig bekväm i patientkontakter både i reception och via telefon. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på mottagningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/tillträde:
Vikariat t o m sommaren 2024, heltid måndag - fredag (39:30 tim/v). Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrigt:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, förmånliga försäkringar och utökat antal semesterdagar för dig över 40 år. Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Intervjuer kommer ske omgående så vänta inte med din ansökan.

 

Vi ser fram emot Din ansökan!Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4875
Kontakt
  • Gerda Bergström, 0812338771
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 0812340481
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb